Uw hovenier sinds 1978

Japanse rotstuin

Een Japanse rotstuin laten aanleggen in uw bestaande tuin? Hiervoor is het verstandig een expert in te schakelen die ervaring heeft in het ontwerpen en aanleggen van grote en kleine tuinen. De Biesbosch Gijsbers Groep is zo’n expert die veel werk uit handen neemt. Wij hebben al meer dan 40 jaar ervaring in de tuinsector en weten als geen ander wat er allemaal komt kijken bij de aanleg van een Japanse rotstuin.

Wenst u concluderend binnen een aantal weken te genieten van een nieuwe tuin? Onze hoveniers en boomverzorgers staan voor u klaar.

De Biesbosch Gijsbers Groep realiseert grote én kleine tuinen, tegen een betaalbaar tarief. U geniet daarbij van onze goede garantievoorwaarden en nazorgservice. Kies voor deze unieke tuinstijl wanneer u op zoek bent naar meer rust, ontspanning en welbevinden in uw tuin.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Wat kenmerkt de Japanse rotstuin?

De Japanse rotstuin kenmerkt zich als een tuin die veel rust uitstraalt. Hoewel het net lijkt alsof de tuin natuurlijk te zijn aangelegd, is er is juist veel nagedacht over welke planten en bomen op welke plek moeten staan. Door gebruik te maken van een goed doordacht beplantingsplan, ontstaat er niet alleen een goede flow tussen ontspanning en beleving, maar ook veel rust en eenvoud.

In de Japanse rotstuin vindt u aan de ene kant veel natuurlijke rotsen, mos, bruggetjes, heuvels en bloemrijke planten en aan de andere kant komt er veel stromend water terug. Dat kan al in de vorm van een stromend beekje, een waterval of een fontein. In deze waterpartijen is bovendien veel leven te vinden. Van kleine schildpadden tot aan prachtige koi-vissen. Uw tuin wordt dankzij deze aanvullingen een echte belevenis.

Verder zorgen we ervoor dat uw tuin wordt afgewerkt met subtiele sfeerverlichting, terrastegels naar keuze en allerlei gewenste tuinonderdelen. Zodoende geniet u al gauw van een sfeervolle tuin in Japanse stijl.

Uw tuin zal niet alleen uw gasten uitnodigen om te komen wandelen, maar zal ook uw gezin uitnodigen om de tuin te komen ontdekken en in te ontspannen. Concluderend is een Japanse rotstuin werkelijk waar een genot voor het oog. Een echt statement maken, doet u als geen ander met deze schitterende tuinstijl.

Vraag eens een gratis adviesgesprek aan

De Biesbosch Gijsbers Groep maakt graag een passend tuinontwerp in 2D (plat) of 3D (driedimensionaal). Zo krijgt u voorafgaande aan de werkzaamheden een goed beeld van het uiteindelijke resultaat, dat wij voor u mogen realiseren. Zodoende heeft onze tuinontwerper speciale trainingen gevolgd om uw ideeën en wensen nog beter in kaart te brengen.

Wilt u samengevat meer te weten komen over de ontwerpmogelijkheden van een Japanse rotstuin? Geniet dan van een gratis adviesgesprek, waarin wij u meer vertellen over de aanlegmogelijkheden. Natuurlijk gewoon bij u thuis of bij ons op kantoor.

Maak een afspraak met onze ontwerper voor de Japanse rotstuin. En ontdek meer over onze prijsvoering.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.