Uw hovenier sinds 1978

Ik zoek een tuinman

Zoekt u op: ‘Ik zoek een tuinman?’De Biesbosch Gijsbers Groep is vakkundig, professioneel en nauwkeurig. Bij ieder project. Wilt u een nieuwe tuin door ons laten aanleggen? Of kiest u voor onderhoud zodat uw tuin het hele jaar er netjes bijligt? Wat uw wensen ook zijn, wij maken ze waar. Al sinds 1978 mogen wij allerlei verschillende tuinen ontwerpen, aanleggen én onderhouden. Dat doen wij nog altijd met veel plezier.

Een luxe, moderne, sfeervolle tuin laten realiseren door De Biesbosch Gijsbers Groep? Kom eens langs om de opties voor uw tuin te bespreken. Bij ons geniet u namelijk altijd van een aantrekkelijke prijsvoering, hoogwaardige afwerking, vriendelijk personeel en deskundige service.

Wilt u bovendien inzicht in de totale kosten bij het inhuren van een tuinman? Wij maken de kosten voor een tuinman inzichtelijk. Zowel voor tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Waar wacht u nog op? Vraag hier een offerte aan.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Ik zoek een tuinman. Over ons hoveniersbedrijf

Ons hoveniersbedrijf bestaat uit een betrokken team van specialistische medewerkers. Onze hoveniers en European Tree Workers beschikken zodoende over diepgaande kennis en kunde. Zij vervaardigen onder andere de mooiste overkappingen, tuinhuisjes, vlonders, zitbanken en meer. Tevens maken zij van de plannen voor tuinontwerp werkelijkheid. Ze planten bijvoorbeeld nieuwe tuinplanten en bomen, graven de grond uit en leggen sierbestrating aan. Kortom, onze hoveniers zijn van alle markten thuis.

De werkzaamheden die wij bij u thuis uitvoeren verlopen volgens het creatieve tuinontwerp dat vooraf met u is besproken en goedgekeurd. Bij De Biesbosch Gijsbers Groep staan uw behoeftes en wensen namelijk centraal.

Wilt u ook een professioneel tuinontwerp inclusief werkomschrijvingen ontvangen? Omdat u zoekt op ‘Ik zoek een tuinman?’ Maak dan nu geheel vrijblijvend een afspraak met onze tuinontwerper. We komen graag bij u langs in Zeeland, Zuid-Holland en Noord-Brabant.

Vakkundige hoveniers én boomverzorgers

Het kan een obstakel zijn om de juiste tuinman voor uw specifieke behoeften te vinden. U wilt namelijk een tuinman die met u meedenkt en die een goed resultaat neerzet. Door onze certificeringen (ISO-9001 en VCA) zetten wij elke keer weer een hoogwaardig resultaat neer. En daar kunt u met veel plezier nog jaren van genieten.

Nu een vrijblijvende prijsopgave aanvragen

Wij begrijpen heel goed dat u vooraf inzicht wilt in de kosten wanneer u zoekt op ‘Ik zoek een tuinman.’ Voor welke klus dan ook. Via onze website kunt u daarom op eenvoudige wijze een offerte opvragen. Het enige wat u hoeft te doen is dit formulier in te vullen. Wij zenden u vervolgens een offerte toe op basis van de gegeven informatie.

Toch liever persoonlijk contact? En een keer langskomen? Vraag op dezelfde wijze een gratis oriënterend gesprek aan.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.