Uw hovenier sinds 1978

Hovenier Hoogvliet

Wanneer u een hovenier Hoogvliet zoekt, is De Biesbosch Gijsbers Groep een uitstekende keuze. Onze vakkundige hoveniers nemen veel werk uit handen. En gaan graag aan de slag om uw droomtuin te realiseren. We komen vrijblijvend bij u langs op locatie om de mogelijkheden te bespreken. En kunnen u vrijwel meteen een prijsopgave op maat aanbieden.

Voor tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud kunt u ons inschakelen. Tevens houden onze gediplomeerde European Tree Workers uw bomen in tiptop conditie. Bent u een zakelijke opdrachtgever? En heeft u een groenproject in gedachten? De Biesbosch Gijsbers Groep biedt u een passende oplossing aan. Wij zorgen voor een goede projectbeheersing en duidelijke werkomschrijvingen. Zo weet u vooraf altijd waar u aan toe bent.

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van De Biesbosch Gijsbers Groep als uw betrouwbare hovenier Hoogvliet? Vraag dan via onze website meteen een prijsopgave aan voor uw project. Zo heeft u de totale kosten meteen inzichtelijk.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

De Biesbosch Gijsbers Groep is uw hovenier Hoogvliet

Ons veelzijdige hoveniersbedrijf is gelegen in Dordrecht, nabij de belangrijke aanknoop punten. We zijn aanzienlijk snel bij u op locatie in Hoogvliet. Sinds de oprichting in 1978, hebben we veel ervaring opgedaan in de hovenierssector. Ons hoveniersbedrijf is van origine een tuincentrum. Daardoor hebben we veel kennis van producten, materialen en plantsoorten. En daar trekt u profijt uit.

Het tuincentrum is inmiddels gesloten, maar de vakkennis is gebleven. Kwaliteit in uw project staat bij ons voorop. En dat begint al in het ontwerpproces. Samen met u kijken we naar uw wensen, de eisen en de mogelijkheden. En komen we tot een professioneel resultaat. Eén waarvan u nog vele jaren van kan genieten. Schakel ons daarom in als uw betrouwbare hovenier Hoogvliet.

Wij zijn volledig gecertificeerd

Dankzij onze samenwerkingen met De Tuinen van Appeltern en Dutch Quality Gardens, tonen wij aan dat wij als professioneel hoveniersbedrijf altijd met u meedenken. Onze hoveniers denken enerzijds met u mee, maar blijven anderzijds altijd kritisch. We beloven u namelijk een deskundig resultaat. Indien uw wensen of eisen niet mogelijk zijn, zullen we dat uiteraard altijd met u communiceren.

Wij blijven als organisatie transparant. Zo bent u zeker dat de werkzaamheden immers op een verantwoorde wijze worden uitgevoerd. U kunt anders gezegd volledig vertrouwen op onze dienstverlening.

Gratis 1e kennismakingsgesprek met onze tuinontwerper

Wilt u De Biesbosch Gijsbers Groep inschakelen als uw hovenier Hoogvliet? En wilt u de mogelijkheden voor bijvoorbeeld 2D of 3D tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud bespreken? Onze tuinontwerper komt vrijblijvend naar u toe. Plan daarom uw afspraak door dit formulier op onze contactpagina in te vullen. Gewoon op een dag én tijdstip naar keuze. Hij helpt u zo spoedig mogelijk verder tijdens uw gratis afspraak.

Wenst u toch liever eerst inzicht in de totale kosten voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud of in het bijzonder onze dienst boomverzorging? Vul dan dit informatieformulier in op de website. U ontvangt dan een gepersonaliseerde offerte op maat die wij per e-mail naar u toezenden.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.