Dit bieden wij u graag aan

Dienstenverlening

Tuinontwerp

Een nieuwe tuin begint bij de allereerste fase: een goed tuinontwerp. De Biesbosch Gijsbers Groep bespreekt de gewenste tuin met u in een oriënterend gesprek. Daarbij komen uw wensen, eisen en ideeën uitgebreid aan bod. Uw wensen vormen ons uitgangspunt. Daar borduren wij op verder met onze kennis, ervaring en vakmanschap. Uit het oriënterende gesprek hebben wij een goed beeld van uw wensen. Vervolgens zullen wij de materiaalkeuzes met u bespreken.

Tuinontwerp laten maken

Tuinontwerp

Tuinaanleg

Tuinaanleg

De Biesbosch Gijsbers Groep kan al uw tuinwensen realiseren. Balkontuinen, stadstuinen, villatuinen en zelfs bedrijfstuinen. Onze ervaren, goed opgeleide en representatieve medewerkers leggen uw tuin aan met betrokkenheid en uitgebreide parate kennis. Onze hoveniers hebben niet alleen verstand van beplanting, maar ook elektriciteitsvoorzieningen en bestrating vallen onder onze hoede. Zo kunnen wij sproei-installaties, sierbestrating en schuttingen voor u plaatsen.

Tuinaanleg ontdekken

Tuinonderhoud

Een tuin is continue in beweging. Planten groeien, staan in bloei en worden ieder jaar mooier. Om uw tuin goed te verzorgen, is periodiek onderhoud wenselijk. De Biesbosch Gijsbers Groep ontzorgt u graag op dit gebied. Middels een onderhoudscontract kunt u kiezen voor incidentele voor- of najaarbeurten. Zo blijft uw tuin het hele jaar door in tip top conditie. Wij bieden u verschillende onderhoudscontracten aan.

Tuinonderhoud bekijken

Tuinonderhoud

Groenprojecten

Wanneer u een uitvoerder zoekt voor onderhoud of renovatie van uw plantsoenen, sportvelden en terrassen helpen de deskundige hoveniers van De Biesbosch Gijsbers Groep u graag verder. Onze werkzaamheden lopen uiteen van aanleg van bedrijfstuinen en groene buitenruimten.

Groenprojecten

Boomverzorging

Boomverzorging is een specialisme binnen De Biesbosch Gijsbers Groep. Een boom is een prominente blikvanger in de tuin. En vergt goede verzorging, het hele jaar door. Dankzij onze gecertificeerde European Tree Workers zijn wij in staat uw bomen op de juiste wijze te verzorgen.

Boomverzorging