In de huis-aan-huiskrant ‘Dordt Centraal’ is een interview opgenomen met onze Tuinontwerper over de mogelijkheden van een 3D tuinontwerp bij ons hoveniersbedrijf. Dit zorgde voor interessant artikel over de kracht van ons bedrijf en onze dienstverlening. Ook praten wij u bij over de allernieuwste tekentechniek op het gebied van tuinontwerp: een 3D tuintekening

Lees het volledige artikel hieronder:

Tuinontwerp in 3D bij De Biesbosch Gijsbers Groep

Uitgave: 25/09/2019 | Krant: Dordt Centraal

Een 3D-ontwerp laten maken van je nieuwe keuken of woonkamer is inmiddels een vertrouwd verschijnsel. In hoveniersland is dat nog veel minder het geval. Het kan bij het Dordtse hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep. “Zo kunnen we al van tevoren een goed idee geven van de sfeer en ruimte die je uiteindelijk in de tuin krijgt”, zegt hij. “En bijvoorbeeld hoe je uitzicht vanuit de woonkamer eruit gaat zien.”

Wij bieden deze mogelijkheid sinds een aantal maanden”, vertelt onze specialist, die een aantal cursussen 3D-ontwerpen volgde. “In onze branche is dit nog niet gebruikelijk, terwijl het een aantrekkelijke aanvulling is voor onze klanten. We kunnen veel beter vooraf een beeld geven van hoe de tuin eruit gaat zien en welke beleving hij geeft.” Dat ontwerp kan alle kanten opgaan.

“Wij komen bij de klant thuis langs om de mogelijkheden te bespreken. “Het belangrijkste is om eerst goed na te denken over een tuinplan.

Waar wil je borders, waar terrassen? Wil je verlichting? Wil je veel of weinig tijd steken in onderhoud? Welke planten en bomen kies je?

En ook belangrijk natuurlijk: wat is je budget? Ik verwerk de wensen, ideeën en eisen in een ontwerp en een vrijblijvende offerte.

Ideeën en vakmanschap

Daarna volgt de belangrijke volgende stap: de vakkundige aanleg. Daarvoor loopt bij De Biesbosch Gijsbers Groep een zeer ervaren groep hoveniers rond. “Ik kan tekenen wat ik wil, maar zonder vakmensen wordt het niks. Wij hebben die combinatie van leuke ideeën en vakmanschap in huis.” De trends in tuinland? “Je ziet op het moment veel strakke tuinen met grotere bestrating, verhoogde borders. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor natuurlijker.

Wij denken graag mee.” Voor het grotere (grond)werk is er een innige samenwerking met Allgroen bv. Dankzij het grote machinepark van deze Dordtse partner kan effectief gewerkt worden. Na afronding van het tuinproject kunnen de hoveniers van De Biesbosch Gijsbers Groep desgewenst ook het periodiek onderhoud verzorgen.

Afspraak

Een afspraak maken kan door deze in te plannen in de agenda op de contactpagina op www.debiesboschgijsbersgroep.nl.

Even bellen kan natuurlijk ook: tel. 078 – 61 65 792.