Uw hovenier sinds 1978

Kosten schutting plaatsen

Meer inzicht ontvangen over de kosten schutting plaatsen? De calculatie-afdeling van hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep helpt u graag verder. Wij rekenen precies uit wat u kwijt bent aan materiaalkosten, arbeidsuren en voor het inhuren van materieel. Zo heeft u meteen duidelijk wat het uiteindelijk zal gaan kosten om een nieuwe schutting te laten plaatsen.

Wilt u dat wij dat ook voor u inzichtelijk maken? Geef uw wensen dan door via het formulier op de website van De Biesbosch Gijsbers Groep. U ontvangt dan binnen aanzienlijke tijd een offerte op maat via de e-mail.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Geniet van onze expertise voor een nieuwe schutting

Bij het plaatsen van een schutting komt veel denk- en rekenwerk kijken. Niet alleen moet u alle formaten goed uitrekenen, ook moet u nadenken over bevestigingsopties, steunpilaren, extra versteviging en afwatering. Uw nieuwe schutting is een diepte-investering en vergt de nodige aandacht. Daarom nemen wij graag het denk- en rekenwerk én de uitvoering van u over. Zo weet u zeker dat uw schutting niet onder water loopt, verzakt, niet past of zelfs omvalt.

Naast het plaatsen van een schutting schakelt u ons ook in voor een deskundig tuinontwerp. Nu ook in 3D beschikbaar, op maat gemaakt door onze tuinontwerper!

Kosten schutting plaatsen ontdekken? Gratis offerte!

Vraag vandaag nog een gratis offerte bij ons op om achter de totale kosten te komen voor het laten plaatsen van uw schutting. Wilt u naast het plaatsen van een schutting nog meer tuinelementen veranderen of laten plaatsen? De Biesbosch Gijsbers Groep is een vakkundige hovenier die u helpt bij het veranderen van uw tuin. We zijn als organisatie ISO-9001 en VCA-gecertificeerd. Daardoor bieden wij een hoge kwaliteit dienstverlening aan, aan al onze klanten!

Kosten schutting plaatsen snel ontdekken? Vul dit formulier in op de website van ons hoveniersbedrijf én ontdek wat u kwijt bent voor het plaatsen van een schutting op maat.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.