Uw hovenier sinds 1978

Schuttingdeur plaatsen

Wilt u een nieuwe schuttingdeur plaatsen? De Biesbosch Gijsbers Groep plaatst mooie design poorten in heel Zuid-Holland, Noord-Brabant en Zeeland. Met een schuttingdeur houdt u het buitenterrein privé en sluit u het af voor onbevoegden. Ook maakt u het met een poort een stuk eenvoudiger om uw tuin, achterpad of oprit te betreden.

Een schuttingdeur is zeker aan te bevelen in uw tuin. Gaat u voor een natuurlijke uitstraling zoals hout? Of kiest u voor een stalen poort bij een sierhekwerk? Onze tuinontwerper denkt graag met u mee over de mogelijkheden voor uw tuin. Plan daarvoor eens een gratis adviesgesprek in. Dan komt onze tuinontwerper gewoon bij u thuis langs. Nu heel eenvoudig via de online agenda van onze tuinontwerper.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Schuttingen op maat laten plaatsen door een expert

Schuttingen op maat laten plaatsen door een vakbekwaam hoveniersbedrijf? Dan bent u bij De Biesbosch Gijsbers Groep aan het juiste adres. Wij plaatsen namelijk houten en beton-houten schuttingen, maar ook groene schuttingen, stalen sierhekken en veiligheidshekken. Zo kunt u uw buitenruimte perfect omheinen. Naast het plaatsen van stevige, veilige poorten zorgen wij aanvullend van goede buitenverlichting, afwateringsgoten en cilindersloten.

De Biesbosch Gijsbers Groep helpt u bij het volledig renoveren of gedeeltelijk aanpassen van uw tuin. We zorgen te allen tijde voor een professioneel tuinontwerp én uitstekende aanleg. Onze hoveniers zijn niet alleen gediplomeerd, maar beschikken ook over de nodige veiligheidscertificaten. Daardoor wordt ieder project met veel nauwkeurigheid uitgevoerd.

Schuttingdeur plaatsen? Kies voor De Biesbosch Gijsbers Groep

Wilt u tot slot een vakkundige schuttingdeur plaatsen? Hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep staat voor u klaar. Wij plaatsen zoals eerder genoemd allerlei soorten schuttingsdeuren. Hoog of laag. Eén of meerdere naar uw tuin, achterpad of oprit.

Kom voor een prijs op maat met ons in contact via de website. Vul daarvoor dit formulier in én ontvang binnen enkele werkdagen een gratis offerte via de e-mail.

Persoonlijk advies

Gratis meer informatie?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.