Uw hovenier sinds 1978

Schutting met betonpalen laten plaatsen

Wilt u een schutting met betonpalen laten plaatsen? Dan is De Biesbosch Gijsbers Groep de partij voor u! Al jaren ontwerpen we tuinen, leggen we tuinen aan en onderhouden we tuinen. Door onze ervaring weten we onze klanten te overdonderen en tuinen te realiseren waar dagelijks met veel plezier gebruik van wordt gemaakt.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op!

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Over De Biesbosch Gijsbers Groep

De Biesbosch Gijsbers Groep is een in 1978 opgericht hoveniersbedrijf welke actief is in Zuid-west Nederland, Zeeland en Noord-Brabant. Steeds meer opdrachtgevers weten ons te vinden waardoor we ons nog meer kunnen ontwikkelen en kunnen investeren in een betere service en in betere processen. Zo weten we u altijd de goede kwaliteit die u van ons gewend bent te leveren! Voor tuinaanleg, tuinonderhoud, groenprojecten en boomverzorging is De Biesbosch Gijsbers Groep uw vertrouwde hoveniersbedrijf!

Schutting met betonpalen laten plaatsen

En er zijn veel verschillende soorten schuttingen. Ieder met eigen voordelen en eigenschappen. Bij De Biesbosch Gijsbers Groep geven we u graag persoonlijk advies en adviseren we u graag over de perfecte soort schutting die past bij uw wensen. Ook kijken we naar welke schutting uw tuin het meest zal complimenteren. Wat uw wensen ook zijn, we denken altijd met u mee en creëren een resultaat waar u nog jaren van kunt genieten.

Contact | De Biesbosch Gijsbers Groep

Bent u enthousiast geworden over schuttingen met betonpalen laten plaatsen en vraagt u zich af of dit iets voor u is? Neem gerust contact met ons op en we bespreken vrijblijvend alle mogelijkheden met u!

Persoonlijk advies

Gratis meer informatie?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.