Uw hovenier sinds 1978

Moderne schutting

Bent u op zoek naar een moderne schutting omdat u meer privacy wilt? Welke reden u ook heeft, De Biesbosch Gijsbers Groep is de partij voor u wanneer u op zoek bent naar een professioneel bedrijf die bij u de tuinaanleg voorziet. Door onze jaren aan ervaring weten we wat onze klanten van ons verwachten en streven we ernaar om die verwachting te overtreffen! Om volledige inspiratie op te doen voor uw moderne tuin, bekijk ook eens onze inspiratie pagina die volledig in het teken staat van deze tuinstijl.

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft!

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

De Biesbosch Gijsbers Groep

De Biesbosch Gijsbers Groep is een combinatie van vriendelijke en deskundige hoveniers. Ons personeel bestaat uit gepassioneerde tuinbelevers die als geen ander weten welke elementen goed werken in de tuin. Duurzaamheid vinden we erg belangrijk en we werken daarom graag met duurzame materialen die passen bij verschillende tuinstijlen. Ook van kleurrijke planten en artistieke voorwerpen worden we erg blij. Wij zorgen ervoor dat u het allerbeste ervaart in uw eigen tuin! Volg ons op Instagram om op de hoogte te blijven van onze laatste projecten!

Moderne schutting

Bijna ieder huis of tuin is voorzien van een schutting. Het biedt privacy, veiligheid en het staat mooi! Er zijn nog veel meer voordelen van een schutting. Die delen we graag met u in onze blog over de voordelen van een beton en houten schutting! Wat uw reden ook is, we denken bij De Biesbosch Gijsbers Groep van A tot Z met u mee en zorgen dat u nog jaren kan genieten van het resultaat!

Moderne schutting
Moderne schutting

Contact | De Biesbosch Gijsbers Groep

Bent u enthousiast geworden over een moderne schutting en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Al uw vragen en opmerkingen kunt u kwijt in ons contactformulier. We zorgen er dan voor dat u zo snel mogelijk antwoord ontvangt. Tot snel bij De Biesbosch Gijsbers Groep!

Persoonlijk advies

Gratis meer informatie?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.