Uw hovenier sinds 1978

Houten schutting

Wilt u een nieuwe houten schutting laten plaatsen? De bedreven hoveniers van Biesbosch Gijsbers Groep zorgen voor een schutting die sterk, bestendig en bovendien mooi is. Samen met onze tuinontwerper wordt er een schutting uitgekozen die aansluit op uw wensen. De gewenste hoogte, dikte, mogelijke onderbrekingen én uitstraling worden met u besproken. Hierna leggen wij een aantal opties aan u voor, waarna u de beste voor uw tuin uitkiest.

Vindt u dat moeilijk? Dan kiest onze tuinontwerper de beste optie voor u uit. Er wordt vervolgens een afspraak voor realisatie met u ingepland. Op deze dag komen de hoveniers bij u thuis langs om de houten schutting te plaatsen. Zo wordt u volledig ontzorgt.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Waar moet u op letten bij het plaatsen van een houten schutting?

Een schutting heeft veel stabiliteit nodig. Het is dan ook wenselijk om de schutting diep in de grond te plaatsen. Heeft u een drassige ondergrond? Of staat het grondwaterpeil hoog? Dan kan de schutting na verloop van tijd verbuigen of scheef gaan te staan. Wij hebben hier een aantal oplossingen voor. Eén daarvan is het plaatsen van een houten schutting in combinatie van beton. Deze combinatie biedt u vele voordelen, waarvan een goede stabiliteit er één van is. In deze blog: ‘5 Voordelen van een beton houten schutting,’ ontdekt u alle voordelen van dit type.

Zorg ervoor dat de schutting past bij de rest van uw tuin

Uiteraard vinden we het belangrijk dat uw nieuwe schutting helemaal bij uw huidige tuin -en wensen- past. Daarom gaat onze tuinontwerper graag met u in gesprek om achter de gewenste uitstraling te komen. Heeft u een zeer natuurlijke tuin? Dan past een schutting met een houten uitstraling bij u. Hierbij kunt u kiezen uit een scala van tinten en houtsoorten. Liever een meer industriële look? Dan kunnen wij een geschikte optie voor u vinden die bepaalde houtsoorten met staal of beton combineren. Natuurlijk doen wij u een geschikt advies voor de ideale houten schutting in uw tuin. Daarbij adviseren wij u ook altijd over de mogelijke kosten van het plaatsen van de schutting. Hierbij spelen afmetingen, geselecteerde houtsoort én uitvoering een doorslaggevende rol bij het berekenen van de prijs.

Bereken de prijs van een houten schutting

Kom vandaag nog met ons in contact om de prijs voor het bestellen én plaatsen van de schutting te berekenen. Via de website vraagt u op een laagdrempelige manier een prijs op voor uw ideale houten schutting. Heeft u een vraag over bovenstaande informatie? Bel dan direct met een medewerker via: 078 – 61 65 792. Wij helpen u uiteraard graag verder met een prachtige, robuuste houten schutting, die minimaal 10 jaar mee gaat!

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.