Vormsnoeiwerk op begraafplaats in Heerjansdam

De hoveniers van De Biesbosch Gijsbers Groep hebben zich deze maand gefocust op tuinonderhoud op de begraafplaats in Heerjansdam. Hier hebben wij grondig tuinonderhoud uitgevoerd. Wij beschikken altijd over de juiste machines en gereedschappen om iedere tuin te onderhouden. Zo zijn wij regelmatig aan het werk voor bedrijven, zorginstellingen, gemeentes. Afgelopen maand dus ook op een begraafplaats. Dankzij het uitgevoerde werk door ons hoveniersbedrijf, oogt de begraafplaats weer netjes en overzichtelijk.

Wat hebben we in Heerjansdam uitgevoerd?

Alle buxushagen en ronde buxussen zijn door ons weer in model geknipt. Zo oogt de tuin weer strak en overzichtelijk. Vooral in de zomer groeit de buxus ontzettend snel. Wij beschikken over professioneel gereedschap en de juiste technieken om iedere haag weer snel in vorm te snoeien. U kunt het beste uw buxeshagen minimaal twee keer per jaar snoeien. Dit houdt uw haag gezond en netjes.

Uiteraard adviseren wij u graag over tuinonderhoud. Ook kunt u een onderhoudscontract inclusief vormsnoeiwerk bij De Biesbosch Gijsbers Groep afsluiten. Als particulier of als zakelijke klant. U geniet dan het hele jaar door van een tiptop verzorgde tuin!

Wat voeren wij naast vormsnoeiwerk nog meer uit?

Naast vormsnoeiwerk, voeren wij nog veel meer werkzaamheden uit. Zo behoort maaiwerkzaamheden, onderhoud van planten, boomverzorging en onkruidbeheer ook onder onze werkzaamheden. Daarnaast kunnen wij ook bankjes op maat maken en straatwerk herstellen. Ook het onderhouden van gazons of graszoden onder het takenpakket.

Heeft u vijvers in de tuin? Deze kunnen wij bij schade herstellen én ook onderhouden. In principe vallen alle voorkomende groenwerkzaamheden in de buitenruimte onder begraafplaatsonderhoud. Maar dan uiteraard met een beetje extra zorg en respect.

Wilt u ook uw begraafplaats of (bedrijfs)tuin door onze vakkundige hoveniers laten onderhouden? Geef uw vormsnoeiwerk opdracht dan door via onze website.