Nieuwe voortuin met niveauverschil

Het hoogteverschil tussen de voordeur en de gemeentebestrating is in dit project erg groot. We hebben ervoor gekozen om dit op te lossen met cortenstalen randen. De vakken straatwerk zijn in een speels verloop als trap naar beneden gemaakt en er zijn in verschillende hoogtes borders gecreëerd.

Het straatwerk bestaat uit lichte betontegels met een houtafdruk (120x30cm). De beplanting is aangepast de maat van de tuin en de schaduwkant van het huis.

Voor de verlichting is gekozen voor Inlite. Dit geeft een mooie aanschijn op de boom en de rest van de tuin in de avonduren!

Het cortenstaal zal in de eerste weken mooi oranje opkleuren. Dit geeft een prachtig contrast met de lichte kleur van het huis, de tegel en het frisse groen van de beplanting. Samengevat is het een prachtig geheel geworden! Zowel overdag als in de avond.

Foto’s project bij dag

In de avond

De Biesbosch Gijsbers Groep

Echte vakmannen met een groen hart voor hun vak, dat is de Biesbosch Gijsbers Groep! Al sinds 1978 voorzien we onze klanten van een fijne tuin. We ontwerpen de tuinen, leggen ze aan en indien gewenst onderhouden de tuinen. Op ons kunt u bouwen en dat ziet onze nog altijd groeiende klantenkring ook! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Benieuwd naar andere tuinstijlen? Bekijk dan eens onze inspiratiepagina’s.