Nieuwe houten overkapping 

In Dirksland hebben we een nieuwe overkapping van Douglashout geplaatst. De klant wilde graag een plek om zijn motor droog te parkeren, en natuurlijk om lekker te kunnen zitten.

De overkapping is op betonnen poeren geplaatst. Het dak is van EPDM. Dit is een synthetisch rubber wat het dak op de overkapping goed dicht. Vervolgens is hier ook een groen sedum dak op geplaatst! Het overige regenwater wordt afgevoerd via de regenpijp. De achterwand is gemaakt van zwart Zweeds Rabat. Om te voorkomen dat er vochtdoorslag plaatsvind tussen de overkapping en de muur is de overkapping tegen de stenen muur aangezet met een loodslab. Tot slot hebben de collega’s ook nieuwe straatwerk geplaatst onder de overkapping.

Timelaps bouw van de overkapping

Foto’s project 1

De Biesbosch Gijsbers Groep

Echte vakmannen met een groen hart voor hun vak, dat is de Biesbosch Gijsbers Groep! Al sinds 1978 voorzien we onze klanten van een fijne tuin. We ontwerpen de tuinen, leggen ze aan en indien gewenst onderhouden de tuinen. Op ons kunt u bouwen en dat ziet onze nog altijd groeiende klantenkring ook! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Benieuwd naar andere tuinstijlen? Bekijk dan eens onze inspiratiepagina’s.