Uw hovenier sinds 1978

Tuin bijhouden

Uw tuin bijhouden? Dat kunt u het beste doen met regelmaat. Regelmaat is nodig, zodat uw tuin mooi en bovenal gezond blijft. In sommige situaties zijn mensen niet meer zelf in staat om de tuin te onderhouden. U heeft wellicht te weinig tijd, geen groene vingers of u bent door omstandigheden niet meer in staat om tuinonderhoud zelf uit te voeren. Dan biedt de dienstverlening van De Biesbosch Gijsbers Groep uitkomst. Onze hoveniers nemen namelijk al het tuinonderhoud voor u uit handen.

Snoeiwerkzaamheden, maaiwerkzaamheden, onkruidbeheersing, mos en groene aanslag verwijderen, gevallen bladeren ruimen, vijveronderhoud en het aanplanten van nieuwe planten. We doen het allemaal.

Wilt u meer weten over bijvoorbeeld de kosten voor ‘tuin bijhouden’ door de vakmensen van ons hoveniersbedrijf? Vul dan dit formulier in om een vrijblijvende offerte van De Biesbosch Gijsbers Groep per mail op te vragen.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Tuin bijhouden: de mogelijkheden

Alles op het gebied van tuinonderhoud nemen we uit handen. We verzorgen uw tuinborders, bloembakken, vijvers, gazons en bomen. De Biesbosch Gijsbers Groep is als organisatie VCA en ISO-9001 gecertificeerd. Dat houdt in dat wij bij zowel tuinaanleg, als tuinonderhoud een hoogwaardige kwaliteit dienstverlening bieden.

Aan het begin van de onderhoudsbeurt inspecteert onze hovenier uw tuin en bespreekt met u wat hij in uw tuin gaat doen. Vervolgens worden de werkzaamheden, geheel naar wens, gerealiseerd. Zo heeft u geen omkijken meer naar uw tuin, maar kunt u optimaal genieten!

Prijsopgave opvragen voor tuinonderhoud

Regelmatig uw tuin laten onderhouden door ons hoveniersbedrijf? Of wilt u de vakkennis van ons hoveniersbedrijf gewoon af en toe inzetten? Het kan allemaal. We stemmen het onderhoud volledig af op uw wensen.

Of dat nu tweewekelijks, maandelijks, per kwartaal/seizoen of twee keer per jaar is.

Vraag vandaag nog uw prijs op voor vakkundig tuinonderhoud in Zuid-Holland, Zeeland of Noord-Brabant. En vul dit formulier in voor uw offerte op maat.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.