Vanaf 01 juli 2019 staat ‘de vakantiehovenier’ weer met veel plezier voor u klaar. Wat is de vakantiehovenier? De vakantiehovenier houdt in dat onze hoveniers uw tuin onder handen nemen, terwijl u lekker op vakantie bent. Dat is het gemak van De Biesbosch Gijsbers Groep als hovenier.

Uw tuin is continue in beweging, ook als u op reis bent. Bladeren vallen, onkruid groeit en windvlagen en extreme droogte tasten uw tuin aan. Natuurlijk is dat geen prettig gezicht wanneer u terugkeert naar huis. Daarom hebben wij nu een ludieke actie voor alle vakantiegangers. Geniet van 4 uur tuinonderhoud tijdens uw vakantie voor maar €185! Nu incl. afvoer tuinafval tot 100 kg en 3 kg zomermest voor uw borders.

De vakantiehovenier – Wat gaan we voor u doen?

Wij verzorgen uw tuin in de tijd dat u afwezig bent, zodat u hier de rest van de vakantie nog van kunt genieten. Met 4 uur tuinonderhoud voor slechts €185, bent u verzekerd van een mooie, verzorgde tuin. Wij nemen een scala werkzaamheden voor u uit handen. Denk aan het maaien van het gras, het bemesten of bekalken van het gazon, het snoeien van bomen of heggen, het bijhouden van uw tuinborders en het verwijderen van onkruiden en gevallen bladeren en vijveronderhoud. Kapotte tuinonderdelen zullen we in overleg met u vervangen of herstellen.

Heeft u speciale wensen voor u tuin, in de tijd dat u weg bent? Bijvoorbeeld dat uw zij- of voortuin ook verzorgd moeten worden? Dan vernemen we die graag, zodat we dit voor u kunnen oppakken.

Ja, dát klinkt fantastisch!

Met tuinonderhoud tijdens uw vakantie staat uw tuin er de hele vakantie mooi en netjes bij. Zelfs wanneer u terugkeert van uw reis. Wilt u dit ook? Geef direct uw verzoek voor een vakantiehovenier aan ons door én geniet aanstaande zomer van een voordelige prijs van €185! Daarbij ontvangt u 3 kg zomermest voor uw borders én zorgen we ervoor dat al het tuinafval tot 100 kg door ons wordt afgevoerd.

De actie is geldig van 01 juli 2019 tot 31 augustus 2019 en vervalt automatisch.