Uw hovenier sinds 1978

Tuinhuis laten plaatsen

Tuinhuis laten plaatsen door een vakbekwame hovenier? De Biesbosch Gijsbers Groep heeft zowel de vakmensen als de materialen in huis om de klus snel te klaren. Naast het plaatsen van compacte tuinhuizen, is het ook mogelijk om uw tuinhuis op maat te laten maken. Wij gebruiken daarvoor voornamelijk duurzame en hoogwaardige materialen. Zo gaat uw nieuwe tuinhuis natuurlijk nog langer mee!

Ga voor een design tuinhuis om lekker in te loungen, te eten of te werken. We zorgen dat de uitstraling en de indeling helemaal klopt én voldoet aan al uw wensen.

Wilt u ook eens overleggen met een tuinontwerper met verstand van zaken? Plan dan eens een gratis adviesgesprek in met de tuinontwerper van De Biesbosch Gijsbers Groep. Dat is nu heel eenvoudig via de online agenda op de website.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Creëer uw ideale tuin én ontvang een handig 3D tuinontwerp!

Voor een kleine meerprijs maken we uw nieuwe tuin in 3D inzichtelijk. Daarvoor gebruiken we een speciale techniek op de computer, waarmee u digitaal kunt rondlopen in uw nieuwe tuin. Zo ziet u precies hoe uw nieuwe tuinhuis eruit komt te zien. Ook ziet u goed de zichtlijnen, afmetingen en ruimte die het tuinhuis in zal nemen.

Een 3D tuinontwerp is ideaal voor mensen die het lastig vinden om het eindresultaat goed te visualiseren. Ontdek hier meer over deze mooie techniek.

Een nieuw tuinhuis laten plaatsen in uw tuin

De competente hoveniers van hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep nemen het werk volledig uit handen. Dat doen we graag voor onze klanten in heel Zuid-Holland, Noord-Brabant en Zeeland. Bespaar ook tijd en moeite. En geniet aanzienlijk snel van een tuinhuis op maat.

Wilt u meer weten over de kosten voor ‘tuinhuis laten plaatsen’. Onze tuinontwerper rekent graag uit waar u aan toe bent. Vul dit formulier in om via de e-mail snel een vrijblijvende offerte van ons te ontvangen.

De Biesbosch Gijsbers Groep is een ISO-9001 en VCA-gecertificeerd hoveniersbedrijf. Ook hebben we sinds kort het CO2-Bewustzijncertificaat ontvangen. Daarmee tonen wij aan dat we ons actief inzetten om de (negatieve) gevolgen van onze werkzaamheden op het milieu te verlagen.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.