Uw hovenier sinds 1978

Tuinhuis inclusief plaatsing

Een tuinhuis inclusief plaatsing uit handen geven aan een hoveniersbedrijf met passie voor tuinen? Dan zit u bij De Biesbosch Gijsbers Groep aan het juiste adres. Wij zorgen niet alleen voor een tuinhuis die helemaal bij uw wensen past, maar verzorgen ook de plaatsing. Natuurlijk doen we dat altijd geheel op maat. Zo kloppen de afmetingen van uw tuinhuis altijd, is de constructie weersbestendig en gaat het tuinhuisje nog vele jaren mee!

Een tuinhuisje gebruikt u wellicht om in te werken, als atelier of hobbyruimte, als extra tuinkamer, berging of sportkamer. Natuurlijk wilt u er dan voor zorgen dat het tuinhuisje ook binnen behaaglijk is. Wij helpen u zowel met de opbouw als de inrichting.

Kom eens voor een persoonlijk advies op maat met ons in contact via de website. Het eerste gesprek is gewoon gratis!

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Ga voor een hoge kwaliteit dienstverlening bij De Biesbosch Gijsbers Groep

Bij De Biesbosch Gijsbers Groep geniet u altijd van een hoogwaardige kwaliteit. Zowel bij het ontwerpen van uw ideale tuinhuis, als bij de plaatsing. Onze tuinontwerper helpt u voorafgaande aan de werkzaamheden met een gedegen 2D of 3D ontwerp én een persoonlijk advies.

Na uw akkoord op de plannen, zorgen we ervoor dat alle materialen worden ingekocht en dat onze hoveniers het tuinhuis in uw tuin opbouwen. Natuurlijk gebeurt dat met veel precisie en vakmanschap. Aansluitend op het opbouwen van een tuinhuis, schakelt u ons ook in voor het maken van een overkapping, pergola, tuinborders, afwatering, straatwerk, hekwerk, traptreden, zitkuilen, vijvers, vlonders, damwanden, buitenverlichting, opritten en nog veel meer. Zo bent u van alle gemakken voorzien in uw tuin.

De Biesbosch Gijsbers Groep zorgt voor hoogwaardige materialen bij de opbouw en inrichting van uw ideale tuinhuis. We zijn als organisatie ook VCA en ISO-9001 gecertificeerd. En beschikken daarnaast over een CO2-Bewustzijnscertificaat.

Meer te weten komen over ‘tuinhuis inclusief plaatsing’

Wilt u bij De Biesbosch Gijsbers Groep meer te weten komen over ‘tuinhuis inclusief plaatsing?’ We helpen u graag snel verder. Plan daarvoor een gratis adviesgesprek in bij u thuis met onze tuinontwerper. Dat doet u gewoon heel eenvoudig via de online agenda op deze pagina van de website.

Wilt u toch liever eerst meer te weten komen over de prijzen? Vul dan dit formulier in, zodat we een vrijblijvende offerte toezenden via de e-mail.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.