Uw hovenier sinds 1978

Plaatsen tuinhuis

Zoekt u een uitvoerder voor het plaatsen van een tuinhuis? Hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep helpt u bij het plaatsen van een mooi, design tuinhuis. We stemmen het tuinhuis helemaal af op uw persoonlijke smaak en wensen. Een tuinhuis is voor veel doeleindes te gebruiken. Sommige mensen kiezen voor extra bergruimte, terwijl andere een tuinhuis gebruiken als luxe tuinkamer.

Een tuinhuis is een aanvulling op uw tuin. Eventueel is een tuinhuis ook met een overkapping, geheel op maat te plaatsen. Bijvoorbeeld om een mooie buitenkeuken te realiseren met overdekt eetgedeelte.

Wilt u meer te weten komen over ‘plaatsen tuinhuis?’ De Biesbosch Gijsbers Groep is een ISO-9001 en VCA-gecertificeerd hoveniersbedrijf die u graag verder helpt. Vraag hier een offerte op én ontvang een gratis offerte in uw e-mailbox binnen enkele werkdagen.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Geniet van een voordelig 3D-ontwerp

Onze tuinontwerper helpt u bij het realiseren van een deskundig 3D-ontwerp op maat. U ziet dan meteen hoe uw nieuwe tuin, inclusief tuinhuis eruit komt te zien. U heeft bovendien de optie om naast een tuinhuis nog meer onderdelen in uw tuin te veranderen. Moet uw tuin worden opgehoogd, wilt u een sfeervolle vijver, een nieuw terras of nieuwe tuinplanten?

De hoveniers van De Biesbosch Gijsbers Groep helpen u bij het realiseren van uw ideale tuin. U heeft al een 3D-tuinontwerp vanaf de voordelige prijs van €250,-

Plaatsen tuinhuis uitbesteden

Het plaatsen van een tuinhuis uitbesteden? Het veelzijdige hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep helpt u verder met het op maat plaatsen van uw ideale tuinhuis. Onze tuinontwerper voorziet u bovendien van een deskundig 3D-ontwerp, zodat u van tevoren goed ziet hoe uw nieuwe tuinhuis (eventueel met overkapping) eruit komt te zien. Wenst u ook gebruik te maken van onze diensten ontwerp en/of plaatsing?

Kom dan vandaag nog met ons in contact via het informatieformulier op onze website. Na uw aanvraag nemen wij persoonlijk contact met u op om de mogelijkheden, onze werkwijze en de prijzen door te bespreken. Zo weet u voorafgaande aan de werkzaamheden precies waar u aan toe bent.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.