Uw hovenier sinds 1978

Wat kost een tuinontwerp laten maken ?

U vraagt het uzelf vast wel eens af; wat kost een tuinontwerp laten maken ? De Biesbosch Gijsbers Groep heeft verschillende mogelijkheden als het gaat om een tuinontwerp laten maken. We gaan eerst met u in gesprek over uw wensen. Aan de hand hiervan maken we een 2D tekening. Dit is een soort plattegrond van uw tuin.

Aanvullend kunt u ook kiezen voor een 3D ontwerp! Deze geeft meer details als lichtinval, zichtlijnen en tuindiepte. Mocht u na het 2D ontwerp nog twijfelen, dan raden wij aan om te kiezen voor deze uitgebreidere optie. De kosten voor het laten maken van een 3D tuinontwerp vindt u op onze website!

Info & prijzen
De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant √©n Zeeland

  • VCA- √©n ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Een nieuwe tuin

U wilt graag uw voortuin of achtertuin aanpakken, maar het liefste uitbesteden aan een specialist in het vakgebied. De Biesbosch Gijsbers Groep helpt u hier graag bij! De eerste fase is een goed tuinontwerp. Zoals eerder benoemd gaan we tijdens een ori√ęnterend gesprek met u de eerste wensen bespreken. Hierbij kunt u denken aan de mate van onderhoud, gebruik van materialen en de gewenste stijl!

Goed om te benoemen is dat u altijd een 2D tekening ontvangt. De mogelijkheden van de bouwtekening bespreken we tijdens een vervolgafspraak. Deze kan bij u thuis plaats vinden, of bij ons op kantoor. Tijdens het gesprek bespreken we onder andere het materiaal en de mogelijk begroting voor het project.

Gratis informatie ontvangen

De Biesbosch Gijsbers Groep nodigt u van harte uit om eens kennis te komen maken! We horen graag wat uw idee√ęn zijn. Onze ontwerpers en hoveniers hebben een hart van groen en halen het onderste uit de kan, bij elk project opnieuw. Op onze website kunt u meer lezen over onze historie, dienstverlening en duurzaamheid. We hopen snel met u in contact te komen!

Direct een vraag stellen

Gewoon bij u thuis

Wenst u een ori√ęnterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag bij u langs.

Afspraak maken

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte opvragen