Uw hovenier sinds 1978

Waterdoorlatende bestrating oprit

Wilt u graag waterdoorlatende bestrating oprit laten aanleggen? De Biesbosch Gijsbers Groep is uw partner! Wij zijn gevestigd in Dordrecht maar helpen klanten door het hele land. Graag staan we voor u klaar als het gaat om het laten aanleggen van een oprit. Wij zijn gespecialiseerd in het leggen van allerlei soorten tegels en legverbanden, dus alles is mogelijk!

Voor de prijs van uw project kunt u eenvoudig een offerte aanvragen op onze website. Zo krijgt u binnen een week een passende prijsopgave, zodat u weet wat de totale kosten zijn.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Waterdoorlatende bestrating oprit | De Biesbosch Gijsbers Groep staat voor u klaar

Er zijn natuurlijk allerlei soorten bestrating mogelijk. Of het nu gaat om klinkers, natuursteen tegels of keramische tegels, we zijn gespecialiseerd in elke soort. Zo weet u zeker dat wij de werkzaamheden met voldoende kennis en ervaring uitvoeren en dat u straks helemaal tevreden bent met het eindresultaat!

Met ons aan uw zijde bent u veel sneller klaar met de verfraaiing van uw oprit. We ruimen de oude tegels en puin op en zorgen voor een kwalitatieve goede bestrating die jarenlang meegaat. Bovendien adviseren wij u verder over de bruikbare legverbanden en mogelijke patronen voor uw oprit. Indien gewenst,  vullen wij dit aan met een gepersonaliseerd ontwerp. Zo bent u snel van alle gemakken voorzien.

Meer dan een hovenier!

Kortom, bij ons moet u zijn als het gaat om het laten aanleggen van een nieuwe oprit. Dankzij onze jarenlange kennis en expertise weten we precies hoe we elk project tot een goed einde moeten brengen. Vraag vandaag nog eenvoudig en snel een offerte aan via de website, zodat u weet waar u aan toe bent. Voor andere vragen kunt u natuurlijk ook gerust contact opnemen. We kijken er naar uit om uw oprit weer als nieuw te maken!

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.