Uw hovenier sinds 1978

Tuin met overkapping

Tuin met overkapping realiseren? Schakel de hulp in van een betrouwbaar hoveniersbedrijf. De Biesbosch Gijsbers Groep is zo’n bedrijf. Al sinds 1978 maken wij iedere dag allerlei soorten tuinwensen werkelijk. Met een design overkapping geniet u ook op de late uurtjes van volop woonruimte in uw tuin. De overkapping wordt ingericht als een volwaardige woonkamer, inclusief spot- en wandverlichting, verwarming én eventuele buitenkeuken. Heerlijk om met uw gezin of vrienden en familie van te genieten.

Wenst u een overkapping die dient als speelruimte, hangplek, eetgedeelte of als berging? Wij realiseren natuurlijk een optie naar keuze. Onze tuinontwerper schetst uw nieuwe tuin met overkapping op de computer, waarna u een professioneel ontwerp ontvangt. U ziet snel wat er allemaal mogelijk is in uw tuin. Wenst u dat ook? Vraag dan een gratis adviesgesprek bij ons aan of vraag direct een kostenoverzicht op.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Tuin met overkapping: wat kan ik verwachten?

Voor u een overkapping gaat realiseren is het belangrijk om na te denken over de functie van de overkapping. Waar moet de overkapping volgens u aan voldoen? Wordt het gebruikt als lounge gedeelte of wilt u er spullen in opslaan? Het doel bepaalt voor een groot deel de functie van de overkapping. Ook is er voor opslag waarschijnlijk een kleinere overkapping nodig, dan wanneer u eronder wilt tafelen en koken. Hiernaast denken we met u mee over de beste plek voor uw overkapping. We zorgen ervoor dat de zichtlijnen in uw tuin niet belemmerd worden en dat uw tuin na het plaatsen van de overkapping ook nog steeds voldoende zonlicht ontvangt.

De meeste klanten kiezen voor een overkapping aan het einde van de tuin. Maar de overkapping die grenst aan het woonhuis wint ook steeds meer populariteit. En biedt u ook de nodige voordelen. De Biesbosch Gijsbers Groep denkt voor realisatie met u mee en ook altijd een professioneel tuinontwerp. Onze tuinontwerper adviseert u dan ook direct over het materiaalgebruik, afwerkingsopties, verlichting, verwarming en dakopbouw.

Tuin met overkapping
Tuin met overkapping
Tuin met overkapping

Ik heb interesse in een overkapping op maat

Na akkoord op de beoogde plannen en het ontwerp, wordt er in overleg met u een afspraak voor plaatsing gepland. De handige hoveniers van De Biesbosch Gijsbers Groep zullen hierbij de overkapping op maat plaatsen. Zwevende palen, houten veranda’s, schommels, extra berging, openslaande ramen en een design inrichting zijn een aantal extra opties die u met ons kunt afstemmen. Zo wordt uw nieuwe overkapping een fijn woongedeelte, waar u een lange tijd van zult genieten.

Meer weten over een nieuwe tuin met overkapping? We realiseren een professioneel tuinontwerp op maat. U heeft deze al vanaf 250 euro. Vraag vandaag nog een offerte op maat op. En plan uw afspraak met onze tuinontwerper voor een overkapping op maat.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.