Uw hovenier sinds 1978

Vrijstaande overkapping

Een vrijstaande overkapping laten plaatsen in uw tuin? De Biesbosch Gijsbers Groep heeft alles in huis om u optimaal van dienst te zijn. Naast een professionele aanleg, verzorgen wij ook een 3D tuinontwerp en verzorgen wij uw planten. Dat maakt het dat u slechts 1 partij hoeft in te huren voor tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud.

Een vrijstaande overkapping wordt volledig in overleg gerealiseerd. Daarbij heeft u veel opties op het gebied van glaswerk, constructiemogelijkheden, houtsoorten, kleuren en inrichting. Onze tuinontwerper adviseert u graag over de mogelijkheden van het plaatsen van een overkapping op maat in een gratis adviesgesprek. Nu in te plannen via de online agenda.

Liever eerst inzicht in de kosten? Vraag dan een gratis offerte op én ontdek de specificaties en de totale kosten voor uw ideale vrijstaande overkapping.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Creëer uw ideale tuin met een overkapping op maat!

Een overkapping laten plaatsen in Zuid-Holland, Noord-Brabant of Zeeland? Hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep is u graag van dienst. We helpen u dagelijks bij het realiseren van droomtuinen. Daarbij maakt onze tuinontwerper graag een 3D tuinontwerp, zodat u een idee heeft van het uiteindelijke resultaat.

Een 3D schets wordt op de computer ontworpen én geeft u ook de mogelijkheid om een digitale rondleiding te ontvangen. Dat is goed nieuws voor twijfelende tuinbezitters die het moeilijk vinden om de plannen voor een vrijstaande overkapping te visualiseren.

Vrijstaande overkapping. Gratis offerte

Heeft u samengevat interesse in het laten plaatsen van een vrijstaande overkapping op maat? Onze tuinontwerper helpt u bij het inzichtelijk maken van de materiaalkosten en de arbeidskosten. Vraag daarom vandaag nog een gratis offerte op én ontdek de mogelijkheden voor uw budget.

De Biesbosch Gijsbers Groep biedt u niet alleen een hoogwaardige kwaliteit materialen aan, maar ook een uittekende dienstverlening. Allemaal dankzij onze ISO-9001 certificatie. Ga ook voor een overkapping van hoge kwaliteit die minstens 20 jaar meegaat!

Persoonlijk advies

Gratis meer informatie?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.