Uw hovenier sinds 1978

Terrasoverkapping prijzen

Terrasoverkapping prijzen ontdekken? Een terrasoverkapping is een investering in uw tuin. En vergt bovendien de nodige voorbereiding.U wilt natuurlijk niet dat uw terrasoverkapping plots onder water loopt of erger nog omvalt. Daarom is het verstandig om een professional in te huren, die nadenkt over aspecten zoals bijvoorbeeld afwatering, leidingwerk, verlichting, constructie, stevigheid, draagkracht en weersbestendigheid.

De Biesbosch Gijsbers Groep is zo’n partij die naast het uitdenken van uw wensen, ook een professioneel 3D tuinontwerp maakt. Onze hoveniers beschikken daarnaast over uitgebreide kennis om uw terrasoverkapping geheel op maat te plaatsen.

Wenst u snel achter de kosten voor uw terrasoverkapping te komen? Geef uw wensen voor een terrasoverkapping dan aan ons door en ontdek de totale investering die nodig is voor uw project. Natuurlijk ontvangt u van ons altijd goede garantievoorwaarden, een heldere offerte, duidelijke werkomschrijvingen en bovenal een professioneel resultaat!

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Een terrasoverkapping inclusief zonwering of zonnedoek

Wilt u lekker lang natafelen op een zomerse avond? Of kookt u graag buiten en kunt u wel wat schaduw gebruiken? Dan is een terrasoverkapping de ideale oplossing voor u. Samen met De Biesbosch Gijsbers Groep denken we de ideale terrasoverkapping uit voor de beschikbare ruimte in uw tuin. Daarbij kijken we naar gewenste houtsoorten, constructiemanieren, kleurgebruik, eventuele klimplanten, verlichting, terrastegels, afwatering en zonwering.

U kunt de terrasoverkapping deels dicht maken en/of een dicht dak plaatsen. Ook is het mogelijk om een prachtig zonnedoek in de overkapping te spannen. Kortom, wat uw wensen ook zijn, onze tuinontwerper denkt graag met u mee.

Vraag vandaag nog een persoonlijk advies aan en plan eveneens een gratis adviesgesprek via de online agenda op onze website. Dan komt u immers snel achter de mogelijkheden voor uw tuin.

Terrasoverkapping prijzen vergelijken

Natuurlijk heeft iedere tuineigenaar heeft andere wensen. U heeft waarschijnlijk ook geheel andere wensen dan uw buurman of buurvrouw. Daarom rekent onze calculatie-afdeling graag een voordelige prijs voor u uit voor het laten ontwerpen & plaatsen van de ideale terrasoverkapping. Zodoende geniet u binnenkort ook van een terrasoverkapping die meer dan 10 jaar meegaat.

Kortom, wenst u ook achter de terrasoverkapping prijzen te komen? Vraag dan vandaag nog uw prijs aan én vul dit formulier in op onze website.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.