Uw hovenier sinds 1978

Overkapping aan huis

Een overkapping aan huis ontwerpen en laten bevestigen? Geniet van een snelle realisatie bij hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep. We zorgen daarnaast voor een gedegen ontwerp, in 2D of in 3D, zodat u precies weet hoe uw nieuwe overkapping eruit komt te zien.

Bij een overkapping spelen veel factoren een rol bij de hoogte van de prijs. De omvang, houtsoort, de optie voor glaswerk, isoleren, soort dakbedekking en/of volledig inrichten. Ook is het bij ons mogelijk om de overkapping te laten verven. In het verleden hebben we naast het plaatsen van kleine én grote overkapping ook verschillende overkappingen mogen inrichten. Denk daarbij aan het plaatsen van keramische tegels, vlonderterras, buitenkeuken en een zitgedeelte.

Wilt u snel achter de kosten komen voor het laten plaatsen van een overkapping aan huis? Kom dan met ons in contact door dit online formulier op onze website in te vullen. Wij helpen u dan zo snel mogelijk verder met een prijsindicatie op maat.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Maak uw tuin compleet met een overkapping aan huis!

Een overkapping biedt veel voordelen in uw tuin. Niet alleen heeft u een extra leefruimte, u heeft altijd de kans om droog na te tafelen. Vooral fijn wanneer het Nederlandse weer nog eens tegenzit. De overkapping richt u helemaal zelf in zoals u wilt. Het is mogelijk om bijvoorbeeld een kantoorruimte, hobbyruimte, opslagruimte of sportruimte te maken. Ook kan een overkapping worden ingericht als speel-/ gameruimte voor de kinderen.

U kiest voor een gesloten overkapping met glazen schuifdeuren (een tuinhuis) en/of een open overkapping. In het laatste geval kunt u gebruik maken van een overdekte ruimte om heerlijk in te loungen en/of te koken. Plaats bijvoorbeeld een luxe buitenkeuken, barbecue, loungebank en/of schommel. Eveneens is het mogelijk om de overkapping in een L-vorm te plaatsen, zodat de hoek van uw tuin optimaal wordt benut.

Overkapping aan huis: 3D ontwerp

Wij tekenen de ideale overkapping aan huis uit. Dat doen wij in een 2D of 3D tuinontwerp. In een 3D tuinontwerp ontvangt u van onze tuinontwerper zelfs een digitale rondleiding in uw nieuwe tuin. Hoe fijn is dat! Kom vandaag nog achter de kosten en geef uw verzoek voor een overkapping aan huis aan ons door via de website.

De Biesbosch Gijsbers Groep is een vakkundig hoveniersbedrijf voor het plaatsen van overkappingen op maat. Wij zijn ISO-9001 gecertificeerd en bieden u een hoge kwaliteit materialen én afwerking aan.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.