Uw hovenier sinds 1978

Inspiratie inrichting overkapping

Inspiratie inrichting overkapping opdoen? De Biesbosch Gijsbers Groep helpt u bij het opdoen van de juiste inspiratie van uw tuin. Bij het realiseren van een nieuwe tuin of overkapping komt er veel op u af. Ook komt er veel denk- en rekenwerk bij kijken. Daarom is het verstandig om eerst goed na te denken over de inrichting en uitstraling van uw nieuwe overkapping.

Onze tuinontwerper helpt u graag op weg met de keuzes voor de juiste materialen, kleuren, houtsoorten en indelingen. Daarbij is het essentieel om de overkapping volledig op uw wensen af te stemmen.

Wilt u graag gebruiken van het deskundige advies van onze tuinontwerper? Plan dan via de website een gratis afspraak in. Wanneer u meer te weten wilt komen over onze prijzen en tarieven, verzoeken wij om via de onderstaande knop een vrijblijvende offerte aan te vragen.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Inspiratie inrichting overkapping opdoen

Op onze projectenpagina ziet u een aantal projecten met overkappingen die wij bij onze klanten hebben gerealiseerd. Naast overkappingen renoveren wij ook complete achter, – zij- en voortuinen. Natuurlijk doen we dat altijd met een hoge kwaliteit materialen en vakmanschap.

De Biesbosch Gijsbers Groep is als hoveniersbedrijf namelijk in het bezit van de volgende certificeringen: ISO-9001, VCA en het CO2-Bewustheidscertificaat. Daarmee zijn we graag een duurzame partner voor tuinrenovaties in Zuid-Holland, Noord-Brabant en Zeeland.

Bekijk hieronder een aantal van onze meest recente tuinrenovaties of kijk op onze projectenpagina voor het volledige overzicht (inclusief overkappingen).

Een 3D-tuinontwerp en persoonlijk advies ontvangen

Bij het inrichten van een overkapping komt veel kijken. Daarom is het essentieel om u goed te laten adviseren. Dit om het plezier van uw overkapping te vergroten en natuurlijk te behouden door de jaren heen. Onze tuinontwerper helpt u tijdens de oriëntatiefase.

En hij heeft de ervaring om een professioneel 3D-tuinontwerp te realiseren. Daar ziet u in detail hoe de huidige tuin met overkapping eruit komt te zien. Ideaal voor wanneer u het lastig vindt om het voor uzelf te visualiseren.

Wilt u dit ook? Of meer te weten komen over de mogelijkheden van een 3D tuinontwerp? Kom dan eens in contact met onze tuinontwerper. En plan uw gratis afspraak in op een dag naar keuze met onze tuinontwerper. Dit kan gewoon online via de online agenda.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.