Uw hovenier sinds 1978

Budget overkapping

Een budget overkapping laten ontwerpen en laten plaatsen bij u in de tuin? Onze handige hoveniers weten raad met een overkapping op maat. Wij adviseren u dan ook over alle mogelijkheden, zodat de overkapping niet alleen mooi oogt, maar ook nog eens functioneel is. Een aantal klanten van De Biesbosch Gijsbers Groep laten een overkapping zelfs plaatsen als verlengde van hun bestaande schuur. Andere klanten kiezen er juist weer voor om een overkapping mét houten schuur in één keer te laten plaatsen.

Natuurlijk is het mogelijk om zelf te bepalen waar, hoe groot én voor welk budget u de overkapping wenst. Kortom: de opties zijn bij ons bij het plaatsen van een budget overkapping altijd zeer divers. Wij zullen u dus niet alleen adviseren over de beschikbare houtsoorten, maar denken ook na over het kleurgebruik, glaswerk en inrichting. Een hard houten overkapping in het zwart inclusief tuinhuisje met grote glazen deuren is een optie die wellicht bij u past. Daarnaast proberen wij zoveel mogelijk te kijken naar uw persoonlijke smaak, voorkeuren en wensen.

Toch liever eerst meer te weten komen over de prijs van uw budget overkapping bij ons hoveniersbedrijf? Vul dan dit formulier in op onze website voor een prijs op maat.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Kwaliteit én levensduur staan voorop

Een goede kwaliteit is natuurlijk essentieel bij het uitkiezen van een overkapping die minimaal 5 tot 10 jaar meegaat. Net zoals het feit dat hoogstaande houtsoorten het verschil maken. Door vooraf uw wensen uit te spreken over de minimale levensduur van een overkapping, nemen wij dit mee in de ontwerp- en bestelprocedure. Zo weten wij zeker dat u jarenlang kan genieten van uw nieuwe overkapping.

De Biesbosch Gijsbers Groep is niet alleen een multifunctioneel hoveniersbedrijf, die altijd kritisch met u mee denkt, maar ook uw vaste hovenier. Merken wij dat uw wensen en uw budget bijvoorbeeld niet overeenkomen, dan zullen wij dit altijd helder met u communiceren. Zo komt u nooit tot onverwachte uitgaven te staan.

Bovendien zijn wij aangesloten bij Dutch Quality Gardens en De Tuinen van Appeltern die onze kwaliteit waarborgen. Onze medewerkers zijn in het bezit van geldige groencertificaten en/ of diploma’s. En beschikken daarnaast over een VCA-diploma, zodat er voldaan wordt aan de richtlijnen omtrent veiligheid én veilig werken.

Budget overkapping: snel inzicht in de kosten

Wilt u meer mogelijkheden ontdekken over hoe een budget overkapping een prachtige aanvulling is in uw tuin? Of toch liever persoonlijk contact met een medewerker? Vraag anders gezegd eens een gesprek aan met onze tuinontwerper.

En vul aan de andere kant eens ons informatieformulier in om meer te weten te komen over budget overkapping en een prijs op maat.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.