Uw hovenier sinds 1978

Spotjes voor buiten

Spotjes voor buiten laten plaatsen door een vakkundige hovenier? Zoek dan niet verder. Het deskundig aanleggen van kabels, nadenken over de juiste type verlichting en het eventueel inbouwen van spotjes is de expertise van onze hoveniers. Met een zogeheten lichtplan gaat u echter nog een stapje verder. We creëren dan een samenhangend geheel.

Wilt u dezelfde sfeer doortrekken naar uw voortuin of zijtuin? Er zijn ontzettend veel opties mogelijk voor uw tuin. Onze tuinontwerper adviseert u graag over de mogelijkheden van een lichtplan of voor spotjes voor buiten. U maakt een gratis afspraak, gewoon via onze website. U ontvangt persoonlijk advies, waar u snel mee uit de voeten kan. Ook ontvangt u inzicht in de totaalprijs voor buitenverlichting.

Info & prijzen
De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Ik wil spotjes voor buiten installeren

Wandspots, ingebouwde spots of spots voor uw planten of bomen. Er is van alles mogelijk in uw tuin. Dat weten we bij De Biesbosch Gijsbers Groep maar al te goed. Daarom denken we graag met u mee. Er zijn verschillende typen spotverlichting verkrijgbaar op de markt.  Ziet u door het bomen het bos niet meer? Wij adviseren u graag verder met de juiste spotverlichting voor uw tuin. Om uw tuin sfeervoller te maken. Of juist veiliger.

Ontvang nu een gratis offerte op maat voor buitenspotjes

Wenst u snel voor uzelf inzichtelijk te maken wat spotjes voor buiten kosten? En welke aanlegkosten hiermee gemoeid gaan? Vul dan ons online formulier in. We zenden u een vrijblijvende offerte toe via de e-mail.

Liever persoonlijk contact met onze tuinontwerper? Een adviesgesprek over een lichtplan voor uw tuin en/ of voor spotjes voor buiten is natuurlijk ook mogelijk. Deze kunt u zelf in de agenda van onze tuinontwerper inplannen op een dag naar keuze. Onze tuinontwerper ontvangt uw verzoek in het systeem en zal deze zo snel mogelijk naar u bevestigen.

Nu een offerte opvragen

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Gratis belafspraak inplannen

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte opvragen