Uw hovenier sinds 1978

Led verlichting voor buiten

Led verlichting voor buiten laten plaatsen? De hulp van een professional is altijd mooi meegenomen. De vakman denkt na over de beschikbare opties, waar u nog niet eens bij stil heeft gestaan. Er zijn allerlei soorten led verlichting verkrijgbaar op de markt, van verschillende merken. Ziet u door het bomen het bos niet meer? De Biesbosch Gijsbers Groep helpt u bij het uitzoeken van de juiste type ledverlichting voor buiten. Onze ervaren hoveniers zorgen tevens voor de installatie, zodat u binnen aanzienlijke tijd geniet van een goed verlichte achtertuin!

Met de hulp van een lichtplan, wordt alle buitenverlichting op elkaar afgestemd. We hanteren één bepaalde stijl, zodat er een samenhangend geheel ontstaat in uw tuin. Meer ontdekken over led verlichting voor buiten? Onze tuinontwerper adviseert u graag over de beste opties voor uw tuin. Plan vandaag nog een gratis afspraak in.

Info & prijzen
De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Led verlichting voor buiten: wat adviseert u mij?

Led verlichting is een mooie toevoeging aan uw tuin. We kunnen allerlei kanten op. Licht kan namelijk dienen als waarschuwing, maar kan ook veel sfeer aan uw tuin toevoegen. Heeft u bepaalde donkere hoeken die u beter wilt verlichten? En tevens nog een aantal andere lichtproblemen? Bijvoorbeeld dat u niet goed ziet waar het looppad zich in het donker bevindt? Of kunt u moeilijk bij de schuur komen?

Wij tekenen een lichtplan uit, zodat u zeker weet dat alle ruimte in uw tuin in het donker wordt benut. Vraag ons voor een persoonlijk advies op maat én ontdek de mogelijkheden van een lichtplan voor uw tuin.

Led verlichting voor buiten: hoeveel kost dat?

Natuurlijk is het belangrijk om binnen uw budget te blijven wanneer u op zoek bent naar led verlichting voor buiten. De Biesbosch Gijsbers Groep zorgt als uw betrouwbare hovenier voor een uitgedacht lichtplan en een deskundige aanleg en installatie.

Omdat iedere tuinbezitter een ander budget beschikbaar heeft, kijken we graag naar de mogelijkheden in uw situatie. Vraag daarom een gepersonaliseerde offerte op, zodat u weet welke verlichtingsopties er mogelijk zijn voor uw tuin. Kom hiervoor met ons in contact via de website.

Nu een offerte opvragen

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Gratis belafspraak inplannen

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte opvragen