Uw hovenier sinds 1978

Led verlichting buiten

Op zoek naar goede led verlichting buiten? Het is zeker prettig om over voldoende licht te beschikken tijdens het natafelen op zomerse avonden. Niet alleen als u gasten heeft, maar ook tijdens minder belangrijke avonden. Voor een sfeervolle verlichting, stellen wij als hoveniersbedrijf een speciaal verlichtingsplan op. Anders gezegd: denken we na over de hele verlichting in uw tuin. 

U heeft onder andere de keuze uit led verlichting, wandverlichting en in-lite spots om bijvoorbeeld planten uit te lichten. Zo wordt uw hele tuin in donkere dagen en in de avonduren sfeervol verlicht. Wenst u ook een verlichtingsplan voor uw tuin? De vakkundige hoveniers van De Biesbosch Gijsbers Groep weten raad met uw tuin. Kom voor meer informatie met ons in contact en laat hier uw gegevens achter.

Info & prijzen
De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Led verlichting buiten: wat is er allemaal mogelijk?

Een verlichtingsplan is een extra optie bij uw tuinrenovatie. En ook verkrijgbaar als losse dienst. In een verlichtingsplan kijken we naar de huidige inrichting van uw tuin en zorgen er tevens voor dat deze bij schemering ook goed verlicht is. Daarnaast is het mogelijk om mooie bomen of speciale hoekjes op te laten lichten voor een spectaculair effect. Daar gebruiken we inlite spotverlichting voor.

Ook zijn zowel terrassen en overkappingen, als wandverlichting en looppaden uit te lichten met wandverlichting. Bovendien zorgen we goed verlichtte garages, schuren, tuinhuisjes en schuttingen. Tot slot is het mogelijk om langs uw vijver heldere verlichting te plaatsen, zodat niemand onverwachts de vijver in loopt.

In het verlichtingsplan bekijken we alle donkere hoeken in uw tuin die belicht moeten worden. Ook doen we u graag een voorstel voor alle mogelijke opties. Onze tuinontwerper vertelt u hier graag meer over. Plan hiervoor eens een gratis afspraak in op een dag én tijdstip naar keuze.

Ja, ik wil een verlichtingsplan aanvragen

Natuurlijk helpen we u als hoveniersbedrijf snel op weg met een op maat gemaakt verlichtingsplan. Zowel voor uw voortuin als uw achtertuin.

Kom voor meer informatie hierover eens met ons in contact via de website. Vraag in het bijzonder een vrijblijvende offerte aan én plan uw gratis adviesgesprek met onze tuinontwerper.

Nu een offerte opvragen

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Gratis belafspraak inplannen

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte opvragen