Uw hovenier sinds 1978

Led spot buiten

Ook een led spot buiten laten plaatsen? Hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep helpt u bij het plaatsen van prachtige buitenverlichting. Met de juiste buitenverlichting zoals ‘led spots voor buiten’ creëert u een fijne ambiance, zodat u in de avonduren ook van uw tuin kunt genieten. Bovendien geeft het ook een prachtig aanzicht, wanneer u de borderranden, bomen, terrastegels en veranda’s verlicht.

Wilt u ook de juist sfeer creëren met tuinverlichting? Wij stellen graag een lichtplan voor u op, waarin we niet alleen de juiste lampen uitzoeken, maar ook de intensiteit instellen. Wilt u ook gebruik maken van deze extra service? Vraag dan een verlichtingsplan bij ons op door dit formulier op onze website in te vullen. U ontvangt daarna een persoonlijk advies en een kostenindicatie via de e-mail binnen enkele werkdagen.

Info & prijzen
De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Gecertificeerde hoveniersbedrijf uit Dordrecht

Bij het installeren van de juiste buitenverlichting gaan veel mensen zelf aan de slag. Vaak krijgen ze echter niet het gewenste resultaat die ze wel voor ogen hebben. Verstandig is het om het lichtplan uit handen te geven aan een professionele hovenier. Hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep helpt u bij het opstellen van een verlichtingsplan. Meestal wordt een verlichtingsplan als onderdeel van een tuinrenovatie uitgevoerd. De dienst is ook los bij ons af te nemen.

Na een kennismakingsgesprek werken wij het lichtplan voor uw tuin graag ook uit. Daarbij onderzoeken we de juiste soort lampen, zoals bijvoorbeeld led spot buiten. De Biesbosch Gijsbers Groep is een ISO-9001 en VCA-gecertificeerd bedrijf uit Dordrecht. Ons werkgebied omvat grote delen van Zuid-Holland, Noord-Brabant en Zeeland.

Led spot buiten laten plaatsen

Eén of meerdere led spot buiten laten plaatsen? Wij helpen u graag verder. Kom voor een lichtplan op maat met ons in contact via de website. U ontvangt dan vrijblijvend advies en een kostenindicatie voor uw tuin. Naast achtertuinen verlichten we ook uw opritten, toegangsbruggen, zij-tuinen en voortuinen.

Nu een offerte opvragen

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Gratis belafspraak inplannen

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte opvragen