Uw hovenier sinds 1978

Inspiratie oprit

Inspiratie oprit nodig? Een grote of kleine oprit wordt vakkundig onder handen genomen door de deskundige hoveniers van De Biesbosch Gijsbers Groep. We komen graag bij u langs in grote delen van Zuid-Holland, Noord-Brabant en Zeeland om uw nieuwe oprit te realiseren.

Bij het inrichten of renoveren van de oprit, moet u met veel factoren rekening houden. Er moeten kabels voor de opritverlichting worden aangelegd, we realiseren een speciaal afwateringsysteem voor het overtollige regenwater én denken na over de juiste soort bestrating. Ook het oog wil natuurlijk wat. Daarom zorgen we voor een kleurrijke, groene tuinborders, zodat zelfs de oprit een fijne plek blijft om te komen.

Wilt u eens inspiratie oprit opdoen? Bekijk dan onze projectenpagina voor een overzicht van alle actuele projecten, waarbij we ook diverse opritten hebben gerealiseerd.

Info & prijzen
De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Online meer inspiratie oprit opdoen

Eerst kijken, dan kopen. Daarom maken we graag onze projecten aan u zichtbaar op onze website. Bezoek de projectenpagina, om een overzicht van alle opritten te bekijken. Of kijk hier direct onder voor onze meest recente projecten:

Wilt u meer inspiratie opdoen? In een gratis adviesgesprek met onze tuinontwerper, komt u achter de beste opties voor uw perceel. We bespreken dan alle voor- en nadelen van materiaalkeuzes, mogelijke indelingen, afwatering, verlichting, bestratingsopties. En nog veel meer.

Naderhand weet u dan precies waar u aan toe bent bij het renoveren van uw oprit.

Kiest u voor halfverharding of bestrating?

Een oprit is te bestraten met halfverharding of gewone bestrating. Voor welke optie u kiest is afhankelijk van smaak, budget en gebruiksgemak. Halfverharding is populair, omdat het snel regenwater afvloeit in de bodem. Maar een oprit volledig laten betegelen is ook mogelijk.

Kies uit verschillende materialen voor uw oprit. Dolomiet, (fijn) grind, split, gras-betontegels, cacaodoppen, schelpen, terrastegels, vlonderplanken of gebakken klinkers. We werken een persoonlijk plan uit om uw oprit tot een fijne buitenruimte te maken.

Wilt u ook meer te weten komen over de aanlegprocedure bij hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep? Kom dan eens met ons in contact via het online formulier op de website.

Nu een offerte opvragen

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Gratis belafspraak inplannen

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte opvragen