Uw hovenier sinds 1978

Zwembad in tuin met overkapping

Zwembad in tuin met overkapping laten plaatsen? De Biesbosch Gijsbers Groep neemt alle facetten omtrent ontwerp, renovatie en aanleg voor u uit handen. Met ons tuinontwerp –in 2D en 3D- maken we een schets van de tuin die écht bij u past. Onze vakkundige hoveniers leggen vervolgens de hele tuin professioneel aan.

Voor het plaatsen van een zwembad, fungeren wij als tussenpersoon, waarbij we de juiste specialist inschakelen. U blijft contact houden met onze vaste contactpersoon, zodat u met al uw vragen terecht kan bij één partij. Dat is het gemak van zaken doen met De Biesbosch Gijsbers Groep.

Wilt u meer informatie over zwembad in tuin met overkapping? Kijk eens op onze website bij onze dienst tuinaanleg. En vraag vervolgens een gratis kennismakingsgesprek op met onze tuinontwerper. Toch liever eerst inzicht in onze prijzen? Vraag hier een gratis offerte op.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Zwembad in tuin met overkapping – Wat zijn mijn opties?

Bij ons hoveniersbedrijf in Dordrecht heeft u veel inspraak op het uiteindelijke tuinontwerp. We houden niet alleen rekening met uw ideeën, wensen en behoeftes, maar ook met die van uw gezinsleden. Daarmee creëren we een tuin die bestemd is voor alle alle leden van het gezin. Daarnaast zorgen we ook altijd voor een effectieve indeling van uw tuin. Zo ontstaat er een natuurlijke flow met voldoende balans tussen ontspanning en beleving.

Een zwembad laten plaatsen is niet alleen duur, maar ook arbeidsintensief. Ook vergt het periodiek onderhoud. Veel van onze klanten kiezen daarom liever voor een zogenoemd natuurzwembad. Maar er is nog een reden waarom zij liever kiezen voor een natuurzwembad. De kosten voor ontwerp en plaatsing zijn namelijk een stuk voordeliger. Omdat een natuurzwembad ook op natuurlijke wijze gevormd kan worden, heeft u weliswaar wel het plezier van een zwembad, maar tegen een betaalbare prijs. Wist u dat er bij een natuurzwembad een deel van het zwemwater uit een speciale ruimte voor waterplanten bestaat? Aan het water worden bacteriën toegevoegd die -samen met de planten- het water op een natuurlijke wijze reinigen. Daardoor zijn de onderhoudskosten een stuk lager.

Wenst u toch liever een luxe zwembad in uw tuin? Natuurlijk zijn er allerlei soorten zwembaden te integreren in het tuinontwerp. Wij zorgen ervoor dat het juiste type zwembad wordt aangelegd. In de meeste gevallen doen we dat niet zelf, maar huren wij daarvoor een specialist in. Zodoende weet u zeker dat de aanleg op een zo goed mogelijke wijze wordt uitgevoerd.

Wel dragen we zorg voor de gewenste overkapping. In natuurlijk hardhout, in iedere gewenste kleur. De overkapping kan worden afgewerkt met grote glazen ramen, deuren, zwevende palen en een veranda. En past daarmee helemaal in de rest van uw tuin!

Ik wil een tuinontwerp aanvragen

Aanzienlijk snel ontdekken hoe uw nieuwe tuin er uit komt te zien? Kies zodoende voor een tuinontwerp in 2D of 3D door onze tuinontwerper. De tuinontwerper schetst daarbij een duidelijk beeld van uw toekomstige tuin, zodat u niet voor verassingen komt te staan tijdens de aanleg.

Geef uw opdracht voor ‘zwembad in tuin met overkapping plaatsen’ vandaag nog aan ons door via de website door dit formulier in te vullen. Onze tuinontwerper komt dan bij u langs om alles op het gemak toe te lichten.

Weliswaar liever direct inzicht in onze prijzen? Vraag een duidelijke offerte op voor uw tuinproject.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.