Uw hovenier sinds 1978

Tuin veranderen kosten

Bent u geïnteresseerd in de kosten voor het veranderen van uw tuin? De Biesbosch Gijsbers Groep is een hecht hoveniersbedrijf die u met veel plezier verder helpt. Tuinrenovatie, tuinonderhoud en tuinaanleg zijn diensten die wij voor tientallen klanten uitvoeren. Ook voor boomverzorging, schakelt u ons in. Dankzij onze samenwerkingen, weet u zeker dat u kwaliteit in huis haalt. Wij zijn namelijk ISO-9001 en VCA-gecertificeerd.

Meer weten over de totale kosten voor het veranderen van uw tuin? Via de website vraagt u snel en gemakkelijk een offerte op maat op. Geef uw wensen door, de geschatte of werkelijke afmetingen en wanneer uw tuin af moet zijn. Dan houden we hier rekening mee.

Info & prijzen
De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Onze werkwijze

Nadat uw opdracht heeft doorgegeven komen we bij u langs om een kijkje te nemen in uw tuin. We sturen dan onze tuinontwerper mee, zodat hij een goed beeld krijgt van de afmetingen van uw tuin en de mogelijkheden. Alle opties worden vervolgens met u doorgenomen. Wilt u een overkapping in de tuin? Veel of weinig bestrating? Moeten er veiligheidsmaatregelen komen voor bijvoorbeeld spelende kinderen? Wenst u een vijver of gazon? Vervolgens maakt de tuinontwerper een passend, visueel ontwerp. Na akkoord op het ontwerp gaan we voor u aan de slag. Alle werkzaamheden komen op papier, zodat u nooit voor vervelende verassingen komt te staan.

Uiteraard stopt onze service na aanleg niet. Wij bieden u uitstekende garantievoorwaarden aan. Indien er bijvoorbeeld sprake is van planten of bomen die plots ziek zijn, zullen wij die voor u vervangen. Ook bij schade zullen wij onderdelen vervangen. Dat is de goede service van ons bedrijf.

Tuin veranderen kosten

Krijg snel inzicht in de totale kosten voor het renoveren van uw tuin. Vul ons online formulier in voor een prijsindicatie op maat. Vind u de stap naar een offerte nog te groot? U kunt uiteraard ook kiezen voor een gratis oriënterend gesprek. Onze tuinontwerper komt naar u toe om alle opties te bespreken. Hij zal hierna dan een voorstel doen met een passend tuinontwerp. Het oriënterende gesprek is natuurlijk helemaal gratis. En u kunt zelf een datum kiezen via de website. Maak nu een afspraak voor tuin veranderen kosten.

Nu een offerte opvragen

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Gratis belafspraak inplannen

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte opvragen