Uw hovenier sinds 1978

Tuin opknappen

Wanneer u geïnteresseerd bent in tuin opknappen, is de Biesbosch Gijsbers Groep uw vertrouwde hovenier. Voor regelmatig onderhoud aan de beplanting in uw tuin, uw oprit of zijtuin, komen wij u graag ontzorgen. Tevens kunnen wij heel uw tuin onder handen nemen. Wenst u bijvoorbeeld nieuwe bestrating, beplanting of bomen? Of heeft u toch liever een compleet nieuw tuin ontwerp? Ee team van specialisten staat voor u klaar om alle renovatiewerkzaamheden uit handen te nemen.

Onze tuinontwerpers gaan ten eerste voor u aan de slag met een deskundig 2D of 3D tuinontwerp. Wij maken daarbij een geheel nieuw tuinontwerp die aansluit op uw wensen. Zo realiseren wij in het bijzonder vaak exclusieve tuinen, stadstuinen, onderhoudsvriendelijke tuinen en kindvriendelijke tuinen.

Heeft u ten tweede een bepaalde stijl in gedachten die u wilt implementeren? Zoals bijvoorbeeld een levendige tuin, een Japanse tuin of Engelse tuin? De mogelijkheden voor uw tuin zijn bij De Biesbosch Gijsbers Groep eindeloos.

Kom daarom eens met ons in contact. En vraag direct een prijs aan op maat voor een overzicht van de totale kosten voor tuin opknappen.

Info & prijzen
De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Boomverzorging én tuin renovatie

Naast tuin opknappen, is boomverzorging is een speciaal onderdeel in onze dienstverlening. Niet alleen plaatsen wij nieuwe bomen, wij kunnen uw huidige bomen ook uitstekend verzorgen. Denk bijvoorbeeld aan het snoeien, rooien, frezen of verplanten van uw bomen. Daarvoor hebben wij immers deskundige European Tree Workers in dienst. Deze medewerkers zijn speciaal opgeleid en gediplomeerd om boomverzorging op een hoog niveau uit te mogen voeren.

Verder geven wij u graag advies over de mogelijkheden van tuin renovatie. U ontvangt tijdig informatie over de materiaalsoorten, plantsoorten, boomsoorten en de verschillende soorten straatwerk. Dat is immers de goede service van De Biesbosch Gijsbers Groep.

Hoveniersbedrijf uit Dordrecht

De Biesbosch Gijsbers Groep is een hecht hoveniersbedrijf uit Dordrecht. Onze hoveniers werken dagelijks aan uitlopende projecten. Voor particulieren en zakelijke klanten. Wij zijn als hoveniersbedrijf aangesloten bij De Tuinen van Appeltern en Dutch Quality Gardens. Kwaliteit staat bij ons voorop. Net als het leveren van een professioneel resultaat.

Tuin opknappen: Ik wil een passend voorstel ontvangen

Wilt u samengevat een professionele hovenier inschakelen om uw tuin op te knappen? De Biesbosch Gijsbers Groep is de juiste partij om in te schakelen. Of u nu in Zuid-Holland, Noord-Brabant of Zeeland woont of werkt, wij komen vrijblijvend bij u langs voor een oriënterend gesprek.

Vraag daarom eens naar de mogelijkheden van tuin opknappen bij De Biesbosch Gijsbers Groep. Vul ons online formulier in.

Nu een offerte opvragen

Gewoon bij u thuis

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag bij u langs.

Afspraak maken

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte opvragen