Uw hovenier sinds 1978

Overkapping veranda

Op zoek naar overkapping veranda? Bij het plaatsen van een overkapping is ten eerste voldoende ervaring en ten tweede veel vakmanschap nodig. Dit komt omdat de overkapping op maat wordt gemaakt, waarbij de beschikbare onderdelen op de juiste manier moeten worden gemonteerd. De Biesbosch Gijsbers Groep neemt het ontwerpen, plaatsen en monteren van uw overkapping inclusief veranda met veel plezier uit handen. We denken na over de juiste stijl, afwerking en het perfecte formaat voor uw tuin.

Verkijk u niet op het niveau van expertise dat nodig is om uw overkapping te plaatsen. Het komt ook vaak voor dat er tussentijds nog planken op maat worden gezaagd en gemonteerd. Dit doen we om bijvoorbeeld gaten te dichten, palen gelijk te maken en de overkapping in z’n geheel mooi af te werken. Onze hoveniers beschikken daarnaast over een hoog niveau kennis en ervaring om bij u echte kwaliteit af te leveren.

Meer weten? Wij adviseren u graag. Kom in contact voor het laten plaatsen van een overkapping veranda.

Info & prijzen
De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Overkapping veranda: wat zijn mijn opties?

Denkt u na over uw opties? Een overkapping van Douglas hout, grote ramen, dubbele deuren, zwevende palen, inclusief berging of vast aan uw huidige schuur zijn goede voorbeelden die toe te passen zijn in uw tuin. In het bijzonder antislip planken die voor uw veranda absoluut niet mogen ontbreken, omdat ze u behoeden van uitglijden op regenachtige dagen.

Er is heel veel mogelijk om uw ideale overkapping te realiseren. Omdat de opties zo uiteenlopen, kijkt onze tuinontwerper graag met u samen naar de beste oplossing voor uw tuin. Zo zit u binnen de kortste keren heerlijk droog onder uw eigen op maat gemaakte overkapping. Geniet van comfortabel droog zitten in alle weersomstandigheden.

Een overkapping kan gebruikt worden om onder te tafelen, te loungen, te koken of als speelruimte voor de kinderen. Het doel van de overkapping is zeer belangrijk voor de omvang van uw overkapping. Kom daarom voor een advies op maat met ons in contact via de website.

Wat kost het laten plaatsen van een overkapping ?

Zoals gezegd heeft iedereen andere wensen voor zijn of haar ideale overkapping met veranda. Daarom geven we voor uw situatie graag een handig kostenoverzicht, zodat u snel weet waar u aan toe bent. U vraagt zo’n overzicht gewoon bij ons op via de website en wij zenden het kostenplaatje naar u toe via de e-mail. Zodoende maakt u een weloverwogen beslissing over het laten plaatsen van een overkapping veranda. Gesteld dat u liever eerst persoonlijk advies wilt inwinnen, maak dan intussen een gratis afspraak met onze tuinontwerper, zodat u alle ins en outs over veranda’s met overkappingen ontvangt.

Nu een offerte opvragen

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Gratis belafspraak inplannen

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte opvragen