Uw hovenier sinds 1978

Offerte boom kappen

Heeft u een boom in de tuin staan die al een tijdje in de weg staat? En wilt u deze op een veilige manier laten verwijderen? Wij helpen u snel verder. Een boom zorgt in veel tuinen voor overlast. Denk bijvoorbeeld aan het te hoog groeien, waardoor uw uitzicht wordt geblokkeerd. Daarnaast raken in sommige gevallen de wortels van de boom de riolering of fundatie van uw woonhuis. Ten gevolge van de beschadiging kan er een hoop schade ontstaat.

Tot slot komt het bovendien regelmatig voor dat een boom ziek is en hierbij risico vormt tot omvallen. In zo’n geval is het vaak noodzakelijk dat de boom zo spoedig mogelijk wordt verwijderd. Welke reden in uw geval doorslaggevend is, u wilt in alle gevallen natuurlijk zo snel en efficiënt verder worden geholpen. Via onze site vraagt u daarom snel een offerte boom kappen aan voor het verwijderen van uw boom.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • Actief in de regio 50km rondom Dordrecht

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Uw boom veilig laten verwijderen

De Biesbosch Gijsbers Groep kapt alle ongewenste bomen. Daarvoor maken wij gebruik van de juiste machines zoals bijvoorbeeld een boomgrijper (om de boom te stabiliseren), een vrachtwagen met laadbak of een versnipperaar (om de brokstukken te vervoeren of te vernietigen), een kraan (soms nodig om de boom over sloten en gebouwen heen te tillen) én stobbenfrees (om de stobbe op het einde af te frezen).

Daarnaast beschikken we uiteraard ook over de juiste vakmensen, die ervoor zorgen dat de werkzaamheden op een zo veilig mogelijke manier worden uitgevoerd. Daarvoor zijn zij in het bezit van bijvoorbeeld een VCA-certificaat of een European Tree Worker diploma.

Als gevolg van deze certificering werken zij veilig met o.a. een kettingzaag en klimuitrusting.

Losse takken en stammen worden netjes afgevoerd én afgeleverd aan een groenverwerker

De hoveniers van ons hoveniersbedrijf bekijkt de beste manier waarop uw boom op een zo veilig manier wordt gekapt.

Soms kappen zij de boom in delen met behulp van een kraan. In andere gevallen wordt de boom in z’n geheel gekapt, waarbij de boom op de grond omvalt. Vervolgens wordt de boom in stukken gezaagd en opgeruimd.

Wij nemen altijd al het afval met ons mee en leveren deze af bij een groenverwerker. In het geval dat uw boom met een boomziekte kampt, is het definitief verwijderen van de boom essentieel om verspreiding te voorkomen. In zo’n geval worden de takken, bladeren en stam verbrandt bij een speciale groenverwerker.

Offerte boom kappen opvragen

Wilt u al met al een offerte boom kappen aanvragen? Dat kan dus gewoon via onze website. Vul daarvoor ons online formulier in. Wij sturen u dan zo spoedig mogelijk een prijsopgave op maat. Liever eerst in contact komen met een medewerker? Bel ons gewoon via het telefoonnummer 078 – 61 65 792.

Wij staan u graag te woord.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.