Uw hovenier sinds 1978

Bomen snoeien Breda

Zoekt u een hovenier voor bomen snoeien Breda? Zoek niet verder, wij hebben de juiste oplossing voor u in huis. Onze vakkundige boomverzorgers zijn in het bezit van een diploma, aanvullende certificaten en hebben kennis van de juiste technieken om uw boom op de juiste manier te snoeien. Tevens maken wij gebruik van gekeurde machines en gereedschappen om het werk naar volle tevredenheid te voltooien. U heeft achteraf nergens omkijken naar, wij vervoeren het groenafval naar ons partnerbedrijf waar het (indien mogelijk) wordt hergebruikt en/of verwerkt.

De Biesbosch Gijsbers Groep heeft de mensen en kennis in huis om veel werk volledig uit handen te nemen. We komen graag bij u langs in Breda. Gewoon bij u thuis of op kantoor. Wilt u eerst inzicht in onze prijzen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

De Biesbosch Gijsbers Groep

Ons hoveniersbedrijf bestaat uit een kleine groep vakmensen. Hoveniers, European Tree Workers, planners, tuinontwerpers en meer. We zijn opgericht in 1978 en hebben dus al tientallen jaren ervaring. Niet alleen voor particulieren, maar juist ook bij gemeentes, bedrijven en instellingen. De kracht van ons kleine hoveniersbedrijf ligt in onze kwaliteit, want we bieden u graag een hoogwaardige afwerking. Zowel met tuinaanleg als onderhoud. Daarvoor werken we samen met bekende merken en leveranciers. Daarnaast zijn we aangesloten bij Dutch Quality Gardens. Kortom: we bieden u de best mogelijke kwaliteit, service en garantievoorwaarden als u met ons in zee gaat.

Onze mogelijkheden

We komen graag bij u langs in Breda om uw bomen te snoeien. Regelmatig onderhoud is belangrijk om uw bomen in goede gezondheid te houden. Wij hebben de kunde en kennis om uw bomen en planten in het juiste seizoen te snoeien. We beschikken over goedwerkende en gecontroleerde machines en gereedschappen. Heeft u een hoge boom die u wilt laten snoeien? Onze boomverzorger kan uw boom beklimmen. Hiernaast beschikken wij vrachtwagens met laadbak en kunnen wij een kraan of boomgrijper inzetten ter ondersteuning van uw boom. Of om loshangende takken te verwijderen.

Bomen snoeien Breda: prijzen opvragen

Kortom: uw project is bij ons in de juiste handen. Wilt u de prijzen van onze hoveniersbedrijf snel inzichtelijk maken? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via onze website. Wij doen u graag een passend voorstel. Liever persoonlijk contact? Bel naar ons bedrijf.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.