Uw hovenier sinds 1978

Bomen snoeien prijs

Bomen snoeien prijs ontdekken? De Biesbosch Gijsbers Groep maakt de prijs hiervoor snel inzichtelijk. U vraagt via onze website eenvoudig een vrijblijvende offerte op. U zit dan nergens aan vast, maar weet wel direct waar u aan toe bent. Toch is dit een schatting van de werkelijke prijs. De werkzaamheden zijn namelijk afhankelijk van de standplaats en de levensfase van uw boom.

Is de boom bijvoorbeeld goed te bereiken? Of moet er een kraan bij te pas komen? Dit zijn allemaal factoren die invloed hebben op de uiteindelijke prijs. Stuur daarom een duidelijke omschrijving en eventueel foto’s mee met uw aanvraag. Dan kunnen wij de prijs beter voor u inschatten.

De Biesbosch Gijsbers Groep komt met veel plezier bij u langs in Zuid-Holland, Zeeland en Noord-Brabant. Gewoon bij u thuis of op kantoor. Vraag vandaag nog een offerte aan voor bomen snoeien prijs.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Bomen snoeien prijs. U heeft een zorgplicht

Het is belangrijk dat u als boomeigenaar uw zorgplicht nakomt. U bent namelijk verantwoordelijk voor de schade die ontstaat wanneer de boom omvalt en schade aanricht. Kunt u dan aantonen dat u periodiek uw boom heeft laten keuren? Dan is er niets aan de hand.

Met een boomveiligheidsonderzoek van De Biesbosch Gijsbers Groep houdt u uw boom in tiptop conditie. Veel particulieren en bedrijven maken gebruik van een zogeheten VTA-onderzoek.

Onze specialistische boomverzorgers inspecteren uw boom op vlekken, barsten, ziektes, aantastingen en wondjes. En we houden ook het groeigedrag in de gaten. U ontvangt een rapportage waarin de conditie wordt beschreven. En brengen een advies uit die we direct kunnen uitvoeren om uw boom weer in goede conditie te krijgen. Zo vangt u twee vliegen in een klap.

Altijd goed geregeld

De Biesbosch Gijsbers Groep is een gekwalificeerd hoveniersbedrijf. Service, nazorg en garantievoorwaarden zijn bij ons goed geregeld. Door onze aansluiting met Dutch Quality Gardens houden we tevens de kwaliteit hoog. Zo geven we de beste dienstverlening aan onze klanten. En ontdekt u al snel een bomen snoeien prijs via onze website.

Prijzen opvragen

Voor het snoeien van uw bomen nemen we veel werk uit handen. Liever eerst een prijsopgave ontvangen voordat u de opdracht doorgeeft? Dat kan! Vraag een gratis offerte op via onze website voor bomen snoeien prijs. Wij helpen u spoedig verder.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.