Uw hovenier sinds 1978

Kosten boom snoeien

Bent u op zoek naar kosten boom snoeien? De deskundige boomverzorgers van De Biesbosch Gijsbers Groep kunnen u volledig ontzorgen. Zij hebben diepgaande kennis van bomen en de gezondheid van bomen. Daarbij kunnen we de boom snoeien, frezen, rooien, verplanten en eventueel verwijderen. Allemaal op een veilige en verantwoordelijke wijze. Heeft u een boom in uw tuin of bedrijfstuin die u wilt onderhouden? Dan schieten wij u graag te hulp.

Wilt u vooraf de kosten voor het snoeien van uw boom inzichtelijk maken? Vul dan eens ons formulier in. Daarmee vraagt u direct een prijsopgave bij ons aan. Vanzelfsprekend zit u nooit direct vast aan de vrijgegeven offerte.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • Actief in de regio 50km rondom Dordrecht

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Boomverzorging door ETW’ers

Boomverzorging is een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsvoering. Al tientallen jaren mogen wij dit met veel plezier uitvoeren voor particulieren en bedrijven. Niet alleen in Zuid-Holland, maar ook in Zeeland en Noord-Brabant. Daarbij hebben wij een deel van ons personeel opgeleid tot European Tree Workers; een speciale opleiding voor boomverzorgers. Onze werkwijze is afhankelijk van de levensfase en standplaats van uw bomen. Daarbij beschikt ons personeel altijd over de juiste machines én expertise om uw bomen te onderhouden.

Wij besparen u niet alleen veel tijd, maar ook veel werk. Laat uw boom altijd door een professional verzorgen, voor het beste resultaat.

Zorgplicht

Wist u dat u een zorgplicht heeft als boomeigenaar? Dat begint al bij een kleine boom in uw tuin. Wanneer uw boom schade veroorzaakt, bent u aansprakelijk. Twijfelt u aan de gezondheid van uw boom? Wij voeren graag een controle uit. Daarbij kunnen we direct in actie komen, mocht uw boom risico vormen voor omwonenden of passerend verkeer.

Kosten boom snoeien

Krijg snel de kosten voor het snoeien van bomen inzichtelijk dankzij ons online formulier. Wij sturen u zo spoedig mogelijk een passende prijs toe. Dat kan via de e-mail of per post. Het kan voorkomen dat wij nog telefonisch contact met u opnemen om extra informatie op te vragen. Maak vandaag nog de kosten voor uzelf inzichtelijk:

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.