Uw hovenier sinds 1978

Kosten boom rooien

Zoekt u meer informatie over kosten boom rooien? De Biesbosch Gijsbers Groep geeft u graag een prijs op maat. Echter kunnen de prijzen verschillen per situatie. Heeft u een hele oude boom die ook nog eens moeilijk te bereiken is? Dan zijn onze hoveniers daar langer mee bezig, dan een jonge boom die eenvoudig te bereiken is. Soms moet er zelfs een kraan of boomgrijper ingezet worden om de boom te verwijderen. Vanzelfsprekend kost dat iets meer tijd. We sturen u liever eerst een prijsopgave toe, zodat u vooraf goed weet waar u aan toe bent.

Wilt u een passende prijsopgave ontvangen voor de kap van uw bomen? Vul dan ons informatie formulier in. U zit nergens aan vast, maar heeft wel de kosten vooraf inzichtelijk. En dat kan u helpen in uw keuze naar een geschikte hovenierspartij.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • Actief in de regio 50km rondom Dordrecht

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Wanneer moet uw boom gerooid worden?

Wanneer uw boom in slechte gezondheid verkeerd is het verstandig om de boom te laten verwijderen door een professioneel hoveniersbedrijf. Uw boom kan risico lopen om om te vallen en schade te veroorzaken. Ook bij stormschade, instabiliteit, te veel bladvorming, wortelopdruk of beschadigingen, kunt u ervoor kiezen om de boom te laten verwijderen. Tevens wanneer u uw tuin aan het renoveren bent, kan de boom plots in de weg staan. Onze professionele hoveniers en European Tree Workers helpen u het verwijderen van uw boom. Altijd op een verantwoorde en veilige wijze. Tevens kunnen wij u informeren over kapvergunningen die in sommige gemeenten noodzakelijk zijn.

De Biesbosch Gijsbers Groep is een gekwalificeerd hoveniersbedrijf. Ons werkgebied omvat Zuid-Holland, Noord-Brabant en Zeeland. Al sinds 1978 helpen we particulieren en bedrijven met tuinonderhoud en tiptop verzorgde bomen.

Mét of zonder boomstronk

Wanneer de wortels van de boom te diep zijn ingeworteld, kiezen sommige klanten ervoor om de boom wel te rooien, maar de stronk te behouden. Het verwijderen van alle wortels, kan namelijk een arbeidsintensieve en tijdrovende klus zijn. We maken eventueel gebruik van een stobbenfrees om de stronk zoveel mogelijk te verwijderen. Andere klanten kiezen er juist wel voor om alles te verwijderen en leeg te halen. Het is maar net waar uw voorkeur voor uitgaat. Uiteraard adviseren wij u graag over de mogelijkheden bij uw boom.

Kosten boom rooien

Wilt u de kosten boom rooien inzichtelijk maken bij De Biesbosch Gijsbers Groep? Vul dan ons formulier in. Wij doen u een passend voorstel. Eventueel aangevuld met een zogeheten VTA-onderzoek. Liever direct advies ontvangen van een medewerker? Bel ons.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.