Hoveniersbedrijven De Biesbosch en Gijsbers Hoveniers gaan verder onder de nieuwe naam “De Biesbosch Gijsbers Groep.” Al een aantal jaar waren de hoveniersbedrijf samen actief. Echter was de bedrijfsnaam nog een combinatie van beide bedrijfsnamen. Dit zorgde voor veel verwarring bij klanten. Inmiddels is er hard gewerkt aan een nieuwe huisstijl en naamgeving. Hiermee stralen we eenvoud en cohesie uit als uw betrouwbare hoveniersbedrijf.

“De Biesbosch Gijsbers Groep is een krachtige verzamelnaam voor beide bedrijven”

Nieuwe huisstijl voor De Biesbosch Gijsbers Groep

Voor het hoveniersbedrijf is een nieuwe huisstijl ontwikkeld. Deze zult u vaker gaan terugzien onze communicatie. Van briefpapier, enveloppen, visitekaartjes tot online communicatie. Samenhangend hebben wij een nieuw logo laten ontwikkelen. Het logo heeft oude elementen uit de logo’s van De Biesbosch en Gijsbers Hoveniers overgenomen en deze samengevoegd tot één geheel.

De Biesbosch Gijsbers Groep
De Biesbosch Gijsbers Groep

Webdesign

Met een nieuwe vormgeving hoort uiteraard een nieuw webdesign. De afgelopen maanden is er achter de schermen hard gewerkt aan een nieuwe website. Er is gekozen voor een fris en modern webdesign die aan alle wensen en eisen voldoet van onze bezoekers. Eenvoudig een afspraak plannen, in contact komen of een offerte opvragen. Tevens kunt u een persoonlijke review achterlaten, wanneer u tevreden bent met onze dienstverlening. Kortom: alle gemakken voor u online.

Snel in contact met een offerte op maat

Via de website maken we het voor u eenvoudiger om in contact te komen. Met het invullen van onze online formulieren kunnen we u nog sneller te woord staan. Ook kunt u vrijblijvend een offerte of een tuinontwerp aanvragen. Wat wilt u nog meer? We helpen u graag verder.

Altijd op de hoogte

In de website hebben wij een projectenmodule ingebouwd. Zo blijft u altijd op de hoogte van onze werkzaamheden. En kunt u inspiratie opdoen. Van tuinontwerp tot groenprojecten. We nemen u als De Biesbosch Gijsbers Groep graag mee in onze werkzaamheden. Houd onze website goed in de gaten. Of volg ons op sociale media: Facebook of Instagram.

Wilt u niets meer missen van onze projecten en nieuwsberichten? Schrijf u dan eenmalig in voor onze nieuws-update. U ontvangt dan een e-mail wanneer er nieuwe ontwikkelingen voor u interessant zijn.

Meer tuintips

Meld uzelf aan voor onze update en ontvang interessante tuintips en leuke acties.

Offerte op maat aanvragen
Alle nieuwsberichten zien