Uw hovenier sinds 1978

Tuinonderhoud voorjaar

Tuinonderhoud voor het voorjaar! Kijkt u er tegenop? De Biesbosch Gijsbers Groep maakt uw tuin weer klaar voor het bloeiseizoen. Denk aan het bemesten van de tuin, het snoeien van de planten en gazon onderhoud. Wij kijken er naar uit om uw groene omgeving weer te laten stralen!

De Biesbosch Gijsbers Groep neemt al het periodiek tuinonderhoud voor u uit handen. We komen graag op verschillende momenten in het jaar bij u langs. Of het nu het bijhouden van de heg is, of het plaatsen van seizoen beplanting. Onze hoveniers staan voor u klaar!

Info & prijzen
De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant √©n Zeeland

  • VCA- √©n ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

De voorjaarsbeurt

Het voorjaar. Het moment waarop alles begint te bloeien, te groeien en te leven. Is uw tuin al klaar voor het nieuwe seizoen? Na de winter kan uw tuin wel wat voedingsstoffen gebruiken. Onze tuinspecialisten ruimen de tuin op en zorgen ervoor dat bestaande planten de ruimte krijgen om te groeien. Hierbij kijken we bijvoorbeeld naar de bodemkwaliteit en het onkruid.

Bemesten, snoeien en verticuteren zijn drie belangrijke onderwerpen binnen tuinonderhoud in het voorjaar. Door bemesting van je gazon en borders geef je de bodem genoeg voedingsstoffen om de groei van de planten te bevorderen. Het verticuteren van het gras helpt ook bij het groeien in de voorjaarsmaanden. Tot slot worden de meeste struiken eigenlijk al gesnoeid na de bloeiperiode, maar enkele snoeiwerkzaamheden vinden plaats in de maanden maart/april. Denk aan rozen, lavendel en siergrassen.

Tuinontwerp

Ziet u door de bomen het bos niet meer? De Biesbosch Gijsbers Groep kan u na onderhoud ook voorzien van een tuinontwerp! Van kleine aanpassingen en renovaties tot het realiseren van een geheel nieuwe tuin. U kunt bij ons aan afspraak maken voor een gratis adviesgesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we met u de mogelijkheden! Vervolgens gaan we met uw akkoord aan de slag om een prachtige tuin te ontwerpen.

Een vraag stellen

Wilt u meer weten over tuinonderhoud in het voorjaar door de Biesbosch Gijsbers Groep? We komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken; deze zijn eindeloos! Ons team maakt graag uw tuindromen waar.

Persoonlijk advies

Wenst u een ori√ęnterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Gratis belafspraak inplannen

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte opvragen