Uw hovenier sinds 1978

Tuinonderhoud herfst

Bent u op zoek naar iemand die tuinonderhoud herfst voor u uitvoert? De hoveniers van ons hoveniersbedrijf staan het hele jaar voor u klaar. Veel klanten van De Biesbosch Gijsbers Groep kiezen voor een grote najaars- en voorjaarsbeurt om de tuin weer klaar te maken voor het nieuwe seizoen. De hovenier komt dan bij u langs om te snoeien, maaien, het gazon te bekalken, afgevallen blad te verwijderen, onkruid te verwijderen en uw planten te verzorgen. Ook herstelwerkzaamheden pakken we op.

De maanden oktober en november zijn perfect om uw tuin voor de winter in beste conditie te houden. Meestal adviseren wij om de winterbeurt in 2 delen op te splitsen. Eenmaal in oktober/november en nog eens eenmaal in januari/februari. Dat komt omdat het nu steeds warmer blijft, de tuin nog mooi is en het zonde is om sommige planten al af te knippen. Wenst u gebruik te maken van ons tuinonderhoud herfst bij De Biesbosch Gijsbers Groep? Geef uw verzoek dan vandaag nog aan ons door en maak een afspraak met één van onze hoveniers.

Info & prijzen
De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Hoe werkt tuinonderhoud bij De Biesbosch Gijsbers Groep?

De Biesbosch Gijsbers Groep bestaat uit een hecht team van 8 hoveniers. We werken in heel de Drechtsteden (Zuid-Holland), Noord-Brabant en grote delen van Zeeland. We ontzorgen u eigenlijk bij alles wat er in de tuin komt kijken. Zo voeren we grote reconstructies uit, maar zijn we ook veel in tuinen te vinden voor het jaarlijkse onderhoud. Tijdens deze werkzaamheden verzorgen we alle planten in uw tuin. Ook zorgen we voor een goede bemesting, bekalken we het gazon, verwijderen we dode planten, onkruid, mos en afgevallen blad. We snoeien uw bomen en struiken en bestrijden ook eventueel vervelende insectenplagen die uw planten beschadigen. Heeft u een vijver? Dan zorgen we hier ook gewoon voor.

Is er iets beschadigd geraakt in uw tuin? Zoals een haag, schutting, terrastegels of verlichting? We herstellen de beschadigde onderdelen met gemak. Ook tijdens tuinonderhoud herfst. Laat dit voor de onderhoudsbeurt even weten zodat onze hoveniers de juiste materialen voor u meenemen.

Meer weten over tuinonderhoud? Kijk eens bij onze veelgestelde vragen.

Tuinonderhoud herfst: ik heb interesse

Tuinonderhoud herfst als eenmalige dienst bij ons afnemen? Of het in combinatie afnemen met een voorjaarsonderhoudsbeurt? Vraag een prijs bij ons op om direct meer te weten te komen over de totale kosten voor tuinonderhoud herfst in uw situatie. U vraagt een prijs op bij ons via de website, waarna wij u een gepersonaliseerde offerte toesturen via de e-mail. Zo weet u snel waar u aan toe bent. Bellen mag natuurlijk ook. Doe dit via 078 – 61 65 792. Het is dan ook direct mogelijk om een afspraak in te plannen.

Nu een offerte opvragen

Gewoon bij u thuis

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag bij u langs.

Afspraak maken

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte opvragen