Uw hovenier sinds 1978

Tuinonderhoud Dordrecht

Zoekt u een professionele hovenier voor tuinonderhoud Dordrecht? De vakkundige en behulpzame hoveniers van De Biesbosch Gijsbers Groep staan voor u klaar. Wij verzorgen uw tuin tot in de puntjes. Wanneer uw heg moet worden gesnoeid. Uw boom verzorging nodig heeft. Uw vijver wel wat onderhoud kan gebruiken. En wanneer uw gazon gemaaid moet worden, helpen we u verder.

U kunt alle tuinwerkzaamheden waarvoor u geen tijd voor heeft aan ons overlaten. Wij komen dan regelmatig bij u langs om de werkzaamheden uit te voeren. U kunt zelf de frequentie bepalen die voor u werkt. Sommige klanten kiezen voor maandelijks onderhoud, terwijl anderen voor onderhoud om de 3/4 maanden kiezen.

Schakel ons in voor tuinonderhoud en geef uw verzoek vandaag nog aan ons door.

Info & Prijzen
De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Het hele jaar door een prachtige tuin

U kunt het hele jaar door bij ons terecht voor tuinonderhoud Dordrecht. Het kan op basis van contracten worden afgesloten of alleen wanneer u dat wenst. Een deel van onze klanten kiest er ieder jaar weer voor om een voorjaarsbeurt of najaarsbeurt bij ons af te nemen. Zo maken de vakkundige hoveniers van De Biesbosch Gijsbers Groep de tuin helemaal klaar voor het komende seizoen.

Wanneer onze hoveniers bij u thuis langskomen om de werkzaamheden uit te voeren, ontvangt u altijd advies op maat. De hoveniers beantwoorden graag vragen over sproeien, snoeiwerk, plagen en ongewenst onkruid.

Ook wanneer u schade of slijtage ontdekt aan bijvoorbeeld de verlichting, schutting, plantborders, terrasplanken of bestrating, kunt u dit aan ons doorgeven. Wij nemen dan vervangende onderdelen direct voor u mee wanneer we uw tuin komen onderhouden. Uiteraard kunnen wij de onderdelen tijdens het onderhoudswerk voor u vervangen.

Geniet van een goede service

Wist u dat u bij ons veelzijdige hoveniersbedrijf altijd een goede nazorg én garantie ontvangt? Wanneer u namelijk kiest voor tuinaanleg, bieden wij onder andere op materialen, verlichting, straatwerk en het geleverde werk altijd garantie. Ook vindt u de specifieke garantievoorwaarden altijd terug in de opgemaakte offerte.

De Biesbosch Gijsbers Groep is in het bezit van een aantal certificering, waaronder een CO2-certificering (niveau 4 van de CO2-Prestatieladder), ISO-9001 en VCA. Daardoor kunnen wij u een hoogwaardige kwaliteit aanbieden.

Tuinonderhoud Dordrecht: schakel ons in

Bent u kortom benieuwd naar de mogelijkheden van tuinonderhoud? Onze vakbekwame hoveniers en boomverzorgers staan voor u klaar in Dordrecht.

Wilt u toch liever vooraf inzicht in de uiteindelijke kosten? Vraag eenvoudig een prijs aan via ons online formulier. Wij zenden u dan een offerte toe.

Offerte opvragen

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Gratis belafspraak inplannen

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte opvragen