Uw hovenier sinds 1978

Tuinonderhoud Barendrecht

Bent u op zoek naar een professionele hovenier voor Tuinonderhoud Barendrecht? Sinds 1978 mogen wij met veel plezier allerlei soorten projecten uitvoeren in Barendrecht. De Biesbosch Gijsbers Groep is intussen al jaren gevestigd in Barendrecht en kan u hier uitstekend van dienst zijn. Onze hoveniers hebben diepgaande kennis van onder andere plantsoorten, straatwerk, verlichting, vijvers, overkappingen, bomen en meer. Daarnaast beschikken wij over European Tree Workers, die ook uw bomen uitstekend kunnen onderhouden.

Wilt u eerst eens kennismaken met ons veelzijdige bedrijf? Of toch liever direct een passende offerte ontvangen? Vul dan eens ons formulier in. Wij verwerken uw aanvraag zo snel mogelijk, waarbij een passende offerte wordt aangeboden.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

De Biesbosch Gijsbers Groep

We hebben al veel klanten in Barendrecht geholpen met een passend tuinontwerp, nieuwe tuin of tuinonderhoud. En hopen dat we u ook binnenkort mogen verwelkomen. Of u nu op zoek bent naar een moderne, strakke tuin of een kindvriendelijke tuin. Wij realiseren de tuin die écht bij u past. Daarbij worden uw wensen en behoeften niet uit het oog verloren.

Onze tuinontwerper komt als eerste bij u langs om de verschillende opties aan u voor te leggen. Hierna ontvangt u een visueel tuinontwerp. Zo wordt uw ideale tuin snel duidelijk.

Natuurlijk voeren wij het project met veel consistentie en nauwkeurigheid uit. U ontvangt een hoogwaardige kwaliteit dienstverlening én een waanzinnig eindresultaat. Een tuin waar u nog vele jaren van kunt genieten.

Een professioneel resultaat die u van ons mag verwachten

De Biesbosch Gijsbers Groep zet zich graag voor u in om een zo hoog mogelijk kwaliteitsnorm te bereiken. Daarvoor zijn we in het bezit van een ISO-9001 certificering. Al onze uitvoerders zijn daarnaast gediplomeerd en in het bezit van een geldige VCA-diploma. Daardoor houden we het kennisniveau en resultaat hoog. En daar profiteert u weer van!

Tuinonderhoud Barendrecht

Wanneer u op zoek bent naar tuinonderhoud Barendrecht, is De Biesbosch Gijsbers Groep zeker een partij om te overwegen in uw keuze. Wij kunnen uw tuin geheel naar wens ontwerpen, realiseren, renoveren en onderhouden.

Kom met ons in contact wanneer u een opdracht wil doorgeven.

En vraag ons ook eens naar de prijsvoering. U ontvang dan zo spoedig mogelijk een prijsopgave op maat.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.