Uw hovenier sinds 1978

Snoeien in de winter

Snoeien in de winter uit laten voeren door een professional? De vakbekwame hoveniers van De Biesbosch Gijsbers Groep staan van maandag tot en met vrijdag voor u klaar. We helpen u niet alleen bij belangrijke snoeiwerkzaamheden, maar nemen al het werk in en rondom uw tuin uit handen! Denk bijvoorbeeld aan het blad- en onkruidvrij maken van uw oprit, voortuin en achtertuin. Ook het maaien van het gazon, vijveronderhoud en het verwijderen van groene aanslag op uw tuintegels is mogelijk. Heeft u herstelwerkzaamheden? Of moeten er bepaalde planten of bomen vervangen worden? De hoveniers van De Biesbosch Gijsbers Groep helpen u graag verder!

Geniet daarbij altijd van een hoogwaardige service in de omgeving van Zuid-Holland, Noord-Brabant en Zeeland. Wilt u meer te weten komen over snoeien in de winter? Kom voor meer informatie (of een gratis offerte) met ons in contact via de website. Laat daarvoor hier uw gegevens achter én ontvang binnen enkele werkdagen een heldere offerte mét duidelijke werkomschrijvingen in uw postvak-in.

Info & prijzen
De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Geniet van een eerlijk advies voor uw tuin

Niet iedereen laat snoeiwerkzaamheden uitvoeren in de winter. Of snoeiwerkzaamheden geschikt zijn voor uw tuinplanten, bomen, heggen en/of struiken, bekijken we graag per situatie. Het kan namelijk zo zijn dat snoeien in de winter bij bepaalde soorten (bijvoorbeeld fruitbomen) gevaarlijk kan zijn, omdat ze het risico op bloedingen vergroten. Daarom overleggen we eerst graag of snoeien in de winter geschikt is voor uw tuin. Andere snoeiwerkzaamheden bij veelvoorkomende planten, struiken en hagen is in de meeste gevallen gewoon prima om uit te laten voeren in de winter.

Bij hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep voorzien we u graag van een eerlijk advies over de situatie in uw tuin. Zo weet u te allen tijde precies waar u aan toe bent.

Snoeien in de winter snel uit laten voeren

Heeft u op korte termijn een hovenier nodig voor diverse snoeiwerkzaamheden? Ook in de winter staan we met veel plezier voor u klaar. Natuurlijk altijd met een vriendelijke service én hoogwaardige afwerking. Als hoveniersbedrijf zijn we in het bezit van de juiste certificeringen, waaronder CO2-Prestatieladder (niveau 4), VCA én ISO-9001. Vertrouw daarmee op een professionele dienstverlening, het hele jaar door!

Vul vandaag nog dit formulier in op de website van De Biesbosch Gijsbers Groep. En ontvang een gratis offerte voor ‘snoeien in de winter,’ via de e-mail binnen enkele werkdagen. Onze tuinontwerper rekent dan precies uit wat u mogelijk kwijt zou zijn aan de nodige onderhoudswerkzaamheden en de kosten voor arbeid, materialen of machines.

Nu een offerte opvragen

Gewoon bij u thuis

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag bij u langs.

Afspraak maken

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte opvragen