Uw hovenier sinds 1978

Onderhoudsvriendelijke tuin

Bent u aan het rondkijken voor een onderhoudsvriendelijke tuin? De vakmensen van De Biesbosch Gijsbers Groep helpen u verder. Wij verzorgen niet alleen het tuinontwerp, maar realiseren ook de aanleg. Indien gewenst onderhouden wij uw tuin na de aanlegwerkzaamheden. Zo weet u zeker dat u het hele jaar door van uw tuin kunt genieten.

Wilt u een onderhoudsvriendelijke tuin laten ontwerpen door onze tuinontwerper? Vraag naar de mogelijkheden in een gratis oriënterend gesprek. Of vul dit online formulier in voor een prijsopgave op maat.

De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Onderhoudsvriendelijke tuin ontwerpen

Wij snappen heel goed dat u te weinig tijd heeft om de tuin te onderhouden. Er zijn diverse elementen die u kunt toevoegen om een zeer onderhoudsvriendelijke tuin te creëren. En dan hebben we het niet over een tuin die enkel vol ligt met bestrating. De tuinontwerper van De Biesbosch Gijsbers Groep adviseert u altijd passend over de onderhoudsvriendelijke tuin mogelijkheden voor uw tuin.

Wij weten immers welke elementen, plantsoorten en bestrating werken. En welke niet. Samen met u kijken we vervolgens naar de onderdelen die aansluiten op uw persoonlijke smaak en leefsituatie. Zo komen we samen tot een geheel uniek tuinontwerp. Eén waarvan u nog vele jaren van kan genieten.

Tuinaanleg bij De Biesbosch Gijsbers Groep

Wist u dat De Biesbosch Gijsbers Groep ook uw partij is voor het aanleggen van uw tuin? Dat doen onze vakbekwame hoveniers met veel passie en expertise. Zij weten namelijk als geen ander wat er komt kijken bij uw tuinproject. En kunnen uw vragen over de werkzaamheden snel beantwoorden. De Biesbosch Gijsbers Groep is een veelzijdig hoveniersbedrijf uit Dordrecht. Naast tuinontwerp en tuinaanleg helpen wij ook veel zakelijke klanten met de uitvoering van groenprojecten.

Tevens voeren wij ook boomcontroles en boomverzorging uit. Daarvoor hebben we zogeheten European Tree Workers in dienst, die zorg dragen voor een optimale boomgezondheid.

Prijsindicatie ontvangen voor onderhoudsvriendelijke tuin

Bent u al met al nieuwsgierig geworden naar onze dienstverlening? Of wilt u toch liever vooraf eerst de kosten inzichtelijk maken? Vul dan ons offerte formulier in. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een passende offerte voor uw nieuwe onderhoudsvriendelijke tuin.

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.