Uw hovenier sinds 1978

Onderhoudsvriendelijk gras

Bent u verschillende grassoorten voor uw tuin aan het vergelijken? Als tuinbezitter heeft u natuurlijk keuze uit veel verschillende mogelijkheden waaronder kunstgras. Kunstgras is een goede optie wanneer u op zoek bent naar een onderhoudsvriendelijke grassoort.

De Biesbosch Gijsbers Groep bekijkt samen met u naar de soorten kunstgras die op de markt zijn. Hierbij zullen wij u een advies doen over de juiste soort in uw situatie, die helemaal aansluit op uw levensstijl en behoeften.

Dat is het gemak van een betrouwbaar hoveniersbedrijf.

Wilt u meer weten over de kosten van in het bijzonder kunstgras, graszoden of het inzaaien van gras? Vraag dan hier uw prijs op én ontdek wat het uitvoeren van uw project in Zuid-Holland, Noord-Brabant of Zeeland precies kost.

Info & prijzen
De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Onderhoudsvriendelijk gras aanvragen zoals kunstgras!

Onderhoudsvriendelijk gras zoals kunstgras is altijd een goede optie wanneer u eigenlijk niet zo van tuinieren houdt. Natuurlijk gras moet u natuurlijk goed onderhouden, wilt u het hele jaar door van het gras kunnen genieten.

Uiteraard kunnen wij als hoveniersbedrijf deze werkzaamheden ook voor u uit handen nemen. Denk aan het bekalken, inzaaien, bezanden, snoeien, draineren, herstellen en het verzorgen van het gras. Maar wanneer u liever voor een onderhoudsarme optie wilt gaan, is kunstgras de beste optie voor uw tuin.

Kunstgras lijkt én voelt tegenwoordig bijna net zo goed aan als natuurlijk gras. De verschillen tussen de twee worden steeds kleiner. Met kunstgras kunt u kale plekken in uw tuin opvullen zodat het weer oogt als één mooi geheel.

Ook kan kunstgras dienen als speelveld en afbakening van looppaden. Hiernaast heeft kunstgras geen water nodig. Het is dus uitermate geschikt in droge en natte tuinen én in hele droge periodes.

Tot slot bevat het gras geen pollen en is daarmee allergievriendelijk.

Of kies juist voor natuurlijk gras

Liever natuurlijk -en onderhoudsvriendelijk gras- aan laten leggen? Kunstgras biedt u ook nadelen. Zo is de aanschafprijs hoger dan een natuurlijk gazon. Ook hebben sommige mensen te maken met alg- en mos vorming én groeit hardnekkig onkruid alsnog door het kunstgras heen. Dat heb je bij natuurlijk gras een stuk minder.

Houdt u op zijn tijds van een heerlijke barbecue? Probeer dit dan niet te doen op kunstgras, dat kan gaan smeulen.

Maar kies dan juist voor natuurlijk gras. Door direct tuinonderhoud van De Biesbosch Gijsbers Groep af te sluiten, bent u verzekerd van een minimale arbeidsbelasting op uzelf of uw gezinsleden.

Wij nemen het werk namelijk van u over. En zorgen dat uw natuurlijke grasveld er het hele jaar prachtig bij ligt. Gaat u toch liever voor kunstgras? Wij bekijken met u alle opties en doen u een voorstel op maat.

Scherpe prijsvoering voor onderhoudsvriendelijk gras

Kom voor kunstgras of natuurlijk gras met ons in contact. Wij geven u dan een specifieke prijs voor uw gewenste optie.

Uiteraard zorgen wij ervoor dat de belasting op arbeid en onderhoud zo laag mogelijk is, zodat u optimaal kunt genieten van het gras.

Nu een offerte opvragen

Persoonlijk advies

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag met u in contact!

Gratis belafspraak inplannen

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte opvragen