Uw hovenier sinds 1978

Onderhoud groenprojecten

Voor al uw zakelijke groenprojecten, is De Biesbosch Gijsbers Groep uw vaste sparringpartner. Wij dragen namelijk zorg voor een goede afhandeling van al uw groenprojecten zoals het renoveren van woonwijken, plantsoenen, grasvelden en terrassen. Eveneens voor tuinaanleg én onderhoud van bedrijfstuinen kunt u bij ons terecht.

Geniet daarom van meer dan 40 jaar groenervaring bij De Biesbosch Gijsbers Groep. Onze hoveniers beschikken over tientallen jaren ervaring in de groensector. Evenzeer dankzij onze aansluiting bij Dutch Quality Gardens bieden wij altijd goede voorwaarden, heldere communicatie en een hoogwaardige dienstverlening.

Wilt u meer informatie over onze groendiensten voor zakelijke klanten? Vraag vrijblijvend extra informatie op.

Info & prijzen
De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Onderhoud groenprojecten op ieder moment

Schakel De Biesbosch Gijsbers Groep in op ieder gewenst moment voor onderhoud, aanleg, en renovatie. Uw behoefte bepaalt namelijk de frequentie van ons werk. Er kunnen vaste afspraken gemaakt worden over wanneer wij groenonderhoud bij u uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan iedere maand op een vaste werkdag. Anderzijds geven u graag advies over alle opties die mogelijk zijn. Kom daarom eens met ons in contact via de website.

Voor het herstellen van uw (bedrijfs)tuin

Sinds kort zijn we ook actief voor scholen, woningbouwverenigingen, zorginstellingen en bedrijven voor onze dienst onderhoud groenprojecten. Heeft u een bedrijventerrein die nodig toe is aan een opknapbeurt? We maaien onder andere het gras, verwijderen hardnekkig onkruid, reinigen tegels, snoeien de bomen, geven de planten water.

Natuurlijk schakelt u ons ook in voor het repareren of herstellen van versleten onderdelen. Denk bijvoorbeeld aan versleten hekwerk, kapotte verlichting, ziek geworden heggen en stoeptegels.

Meer weten? Schakel een professional in

Al met al schakelt u ons in alle vertrouwen in voor onderhoud groenprojecten. De Biesbosch Gijsbers Groep is dan ook een veelzijdig hoveniersbedrijf uit Dordrecht. Wij zijn dagelijks actief in Zuid-Holland, Zeeland en Noord-Brabant. Wenst u ons in te schakelen? Kom als eerst met ons in contact voor een dienstverlening die helemaal is afgestemd op uw wensen en behoeften.

Toch liever eens meer inzicht in de kosten van groenonderhoud? Vul dan eens ons online formulier in voor een prijs op maat.

Nu een offerte opvragen

Gewoon bij u thuis

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag bij u langs.

Afspraak maken

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte opvragen