Uw hovenier sinds 1978

Groenonderhoud Dordrecht

Groenonderhoud Dordrecht laten uitvoeren door een vakman? Hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep heeft ervaren hoveniers in dienst. Zij nemen het onderhoudswerk volledig voor u uit handen. Dankzij onze handige machines, vrachtwagens en handgereedschappen voeren zij het werk nog sneller uit. Groenonderhoud voeren wij in en rondom Dordrecht uit voor gemeentes, sportverenigingen, scholen en bedrijven. Wenst u ook altijd een verzorgde buitenruimte? Dan helpt De Biesbosch Gijsbers Groep u graag verder.

Kom voor meer informatie over groenonderhoud Dordrecht eens met ons in contact. We bekijken dan per situatie welk groenonderhoud er nodig is. Wenst u toch liever eerst inzicht in de kosten van groenonderhoud Dordrecht? Vul dan dit formulier in op onze website om een gratis offerte van ons te ontvangen per e-mail

Info & prijzen
De Biesbosch gijsbers Groep

Heeft uitermate veel liefde voor het vak!

  • Sinds 1978 voor u actief

  • In Zuid-Holland, Noord-Brabant én Zeeland

  • VCA- én ISO 9001 gecertificeerd

  • Beschikt over het CO2-Bewustheidscertificaat (Niveau 4)

  • Lid van de Dutch Quality Gardens

  • Gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers

Hoveniersbedrijf De Biesbosch Gijsbers Groep

De Biesbosch Gijsbers Groep is een betrokken hoveniersbedrijf uit Dordrecht. Met een veelzijdig team van gediplomeerde hoveniers en boomverzorgers verzorgen we allerlei soorten buitenruimtes. Ook voor de aanleg van groenvoorziening bent u bij ons aan het juiste adres. Eveneens voor het snoeien en onderhouden van uw bomen.

Veel mensen weten ons te vinden voor het ontwerpen en aanleggen van voor- en achtertuinen. Dankzij onze ISO-9001 en VCA certificering, maken wij het mogelijk om een hoge kwaliteit dienstverlening te leveren. Dat ziet u vooral terug in de materiaalkeuzes en de ontwerpkeuzes bij uw project. Wenst u als zakelijke opdrachtgever gebruik te maken van groen aanleg of groenonderhoud? Uiteraard helpt ons betrokken team u dan zo snel mogelijk verder.

Groenonderhoud Dordrecht aanvragen

Naast ons werkgebied in Dordrecht en Zuid-Holland, komen we ook graag bij u langs in Zeeland en Noord-Brabant. Bent u benieuwd naar de totale kosten voor uw project? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons op via dit online formulier op de website van De Biesbosch Gijsbers Groep. We doen u graag een voorstel van de totale aanleg- en/of onderhoudskosten van uw project in Dordrecht.

Nu een offerte opvragen

Gewoon bij u thuis

Wenst u een oriënterend gesprek?
De Biesbosch Gijsbers Groep komt graag bij u langs.

Afspraak maken

Prijsopgave op maat

Liever meteen een offerte op maat ontvangen?
Vraag naar onze prijzen via ons online formulier.

Offerte opvragen